Interpretare vis in care apare furca

0
3065
Interpretare vis in care apare furca

Interpretarea viselor in care apare furca. Atunci cand visezi o furca cu care muncesti la tara sau in cadrul unei ferme inseamna ca nu vei avea probleme cu sanatatea, totul iti va merg bine din acest punct de vedere, insa atunci cand visezi ca cineva te fugareste sau vine dupa tine urmarindu-te u o furca inseamna ca ai suficiente motive cat sa te ingrijorezi pentru bugetul tau, mai ales daca cel din vis care se tine dupa tine este chiar diavolul.

Furca din vis mai prevesteste si necazuri mari in familie, suparari de proportii, insa si faptul ca vei munci foarte mult si te vei alege cu mai nimic. Pentru a intelege mai bine napastele care se pot abate deasupra noastra atunci cand visam o furca trebuie sa ne gandim si la vorba populara „a da de furca cuiva”, care desigur este foarte eloventa in contextul interpretarii viselor.

Asta inseamna ca daca visam o persoana cu o furca in mana tot ce-i posibil ca acea persoana sa ne puna bete in roate, sa ne scoata in cale tot felul de obstacole si sa ne duca astfel catre pierzanie.

Nu tebuie sa ignoram nici faptul ca furca este un simbol al muncii foarte grele, mai ales atunci cand visam tarani cu ea in mana, care adun paie, deoarece asta inseamna ca vom participa la o activitate destul de anevoioasa care ne va face sa risipim multa energie si care in final nu ne va aduce prea mari satisfactii. Insa furca din vis mai poate arata si faptul ca te lupti ca sa iti asiguri un trai mai bun.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o geantă

furca

Furca din vis mai poate face referire si la tridentul lui Neptun, zeu al marilor si coordonator al zodiei Pesti, care deisgur implica dualitate. Dina cest punct de vedere poate fi talmacita doar din punct de vedere psihologic, aducand astfel in discutie caracterul misterios, plin de frumusete nedezvaluita a celui care viseaza, sufletul sau romantic insa stingher in lumea reala, plin de bunatate si maleabilitate.

Insa mai mult decat atat, furca ii este caracteristica zeitei Atena, care o tinea in reprezentarile sale facute de oameni in mana stanga avand in mana dreapta o sulita. Acestea doua simbolizau puterea de munca a omului daa de catre divinitate, aducand desigur in discutie si puterea fizica mai ales a barbatilor tinand seama de faptul ca in vremurile de demult femeile nu mergeau la treburile campului, ele se ocupau numai de casa.

Tot aici mai putem discuta si despre spiritul de erou al celui care viseaza, despre capacitatea sa de sacrificiu, cat si despre sprijinul pe care il poate acorda celor din jur.

Daca visezi o furca in brau aceasta poate sa reprezinte o serie de intamplari frumoase care apar in viata ta, iti vor fi recuunoscute si toate meritele si in sfarsit vei primi respectul cuvenit. Daca visezi un fir de furca, de fus care ti se rupe inseamna ca cineva te va uita, nu se va mai gandi la tine si te va parasi. Pe de alta parte in cazul in care visezi mai multe femei care folosesc o furca inseamna ca vei cunoaste foarte multi oameni noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.