Descendent in Varsator

0
25
Varsator Sursa: zhutizhan.com

Nativii cu descendent in Varsator vor fi mereu plini de aventura, motiv pentru care le va fi cam dificil sa lege o relatie stabila, insa in acelasi timp nu vor spune „nu” nici unui flirt, ei adorand sa fie in centrul atentiei si sa cucereasca, dar lasa repede din mana ceea ce au atins odata. Partenerii pe care ii vizeaza sunt cei individualisti, independenti, plini de nonconformism. Acest nativ va dori mereu sa isi pastreze libertatea si sa aiba propriul spatiu, motiv pentru care drepturile sale sunt considerate a fi  primordiale, iar drumul in viata si preocuparile vor fi mereu un lucru ce il va impiedica in viata sa aiba parte de partenerul potrivit.

Varsator Sursa: zhutizhan.com
Varsator
Sursa: zhutizhan.com

Nativul cu descendent in Varsator isi vor gasi perechea ideala numai daca reusesc sa gaseasca persoana care sa li se plieze dupa nevoi, care sa se adapteze propriului lor stil si desigur sa le ofere si libertatea de care au nevoie. Daca gaseste toate acestea intr-un om, atunci cu siguranta viata sa va putea fi considerata implinita si armonioasa. Tot din acelasi motiv, acest nativ va gasi inainte de toate un bun prieten in partenerul sau de viata, decat un iubit, dupa care poate sa invete ce inseamna dragostea, alaturi de acela. Tot pe acelasi criteriu acest nativ trebuie sa invete sa nu ceara prea mult si sa accepte un partener care din primele clipe nici nu cere prea mult. In aceasta relatie in nici un caz nu va interveni dependenta.

Nativul cu descendent in Varsator isi va gasi cu siguranta perechea de viata in cadrul anturajului de prieteni, ori in diverse organizatii sau asociatii pe care le frecventeaza, in excursiile mici pe care le face din cand in cand sau chiar la locul de munca. Partenerul ideal pentru acest nativ este desigur un individ nascut sub semnul Varsatorului, care este mereu un bun prieten si mereu fidel, dedicat cauzelor nobile si un idealist in esenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here