Descendent in Vărsător

0
2407
Descendent in Varsator

Nativii cu descendent în Vărsător vor fi mereu plini de aventură, motiv pentru care le va fi cam dificil să lege o relație stabilă, însă în același timp nu vor spune „nu” nici unui flirt, ei adorând să fie în centrul atenției și să cucerească, dar lasă repede din mână ceea ce au atins odată.

Partenerii pe care îi vizează sunt cei individualiști, independenți, plini de nonconformism. Acest nativ va dori mereu să-și păstreze libertatea și să aibă propriul spațiu, motiv pentru care drepturile sale sunt considerate a fi primordiale, iar drumul în viață și preocupările vor fi mereu un lucru ce îl va împiedica în viață să aibă parte de partenerul potrivit.

Nativul cu descendent în Vărsător își vor găsi perechea ideală numai dacă reușesc să găsească persoana care să li se plieze după nevoi, care să se adapteze propriului lor stil și desigur să le ofere și libertatea de care au nevoie. Dacă găsește toate acestea într-un om, atunci cu siguranță viața sa va putea fi considerată împlinită și armonioasă.

Tot din același motiv, acest nativ va găsi înainte de toate un bun prieten în partenerul său de viață, decât un iubit, după care poate să învețe ce înseamnă dragostea, alături de acela. Tot pe același criteriu, acest nativ trebuie să învețe să nu ceară prea mult și să accepte un partener care din primele clipe nici nu cere prea mult. În această relație, în niciun caz nu va interveni dependența.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 - zodia Balanță

Nativul cu descendent în Vărsător își va găsi cu siguranță perechea de viață în cadrul anturajului de prieteni, ori în diverse organizații sau asociații pe care le frecventează, în excursiile mici pe care le face din când în când sau chiar la locul de muncă. Partenerul ideal pentru acest nativ este desigur un individ născut sub semnul Vărsătorului, care este mereu un bun prieten și mereu fidel, dedicat cauzelor nobile și un idealist în esență.

În concluzie, Descendentul în zodia Vărsător aduce cu sine trăsături distincte care se manifestă în sfera relațiilor și a parteneriatelor. Acest aspect astrologic indică o preferință pentru parteneri neconvenționali, prietenoși și inovatori, care pot stimula Vărsătorul intelectual și emoțional.

Pentru a afla mai multe despre cum să atragi și să seduci un bărbat Vărsător, te invităm să citești și articolul nostru dedicat acestui subiect. Descoperă secretele seducției bărbatului Vărsător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.