Interpretare vis in care apar multe dulciuri sau prajituri

0
36469
Interpretare vis in care apar multe dulciuri sau prajituri

Interpretarea viselor in care apar multe dulciuri sau prajituri reflecta in linii mari situatii opuse, in unele cazuri se spune ca visul prevesteste necazuri iar in celalalt caz se spune ca ilustreaza bucurii.

Daca visezi multe dulciuri si prajituri in realitate o sa duci dorul multor lucruri sau persoane, este un semn ca in realitate ai o lipsa acuta de afectiune si dragoste.

In acest caz s-ar putea ca in realitate sa iti fie dor de o fosta iubita sau iubit, regreti o despartire de la care inca nu ti-ai revenit.

Daca visezi multe dulciuri inseamna ca in viata reala vei suferi amaraciuni si tristete, o sa ai pareri de rau si sentimente confuze in legatura cu persoanele din jurul tau.

In cazul in care visezi prajituri s-ar putea ca in realitate sa dai dovada de un egoism mai accentuat, o sa ranesti pe cineva si trebuie neaparat sa inveti cum sa impartasesti din ceea ce ai, o sa trebuiasca sa inveti sa conlucrezi cu alte persoane, sa lucrezi in echipa.

Visul sugereaza faptul ca pretinzi prea mult pentru tine in timp ce altora nu le mai ramane nimic. Daca in viata reala ai cumva de impartit ceva bani cu cineva atunci visul este un semn care te anunta ca o sa fie nevoie sa mai lasi si de la tine daca vrei sa iti pastrezi relatiile in termeni cordiali.

prajituri

Daca visezi ca te uiti a prajituri ilustreaza faptul ca in realitate ai de-a face cu niste probleme sau situatii mai complexe dar le vei trata destul de usor fara sa te implici in profunzime, o sa gasesti o metoda originala de a trece cu usurinta de inconvenientele aparute conjunctural.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un ametist

Visul in care vezi multe prajituri semnifica ca ai o stare totala de insatisfactie in viata reala in legatura cu recunoasterea ta ca si om ori ca si profesionist intr-un domeniu, visul reflecta o situatie in care cineva nu o sa iti recunoasca meritele si realizarile, ceea ce te va duce la disperare.

In cazul in care visezi multe dulciuri in jurul tau este un semn ca in scurta vreme o sa iti reprimi niste dorinte ascunse, ai fantezii sexuale foarte puternice pe care cu greu poti sa le inhibi.

In aceasta situatie s-ar putea ca in viata reala sa intalnesti o persoana foarte simpatica la care nu poti sa ajungi si o sa te framante sentimentele ciudate si imaginatia nu iti va da pace.

Daca visezi multe dulciuri mai poate insemna in alta ordine de idei si alte porniri sau idei de a face ceva pe care ti le reprimi cu indarjire, s-ar putea sa ai idei pentru a porni o afacere sau orice alt fel de proiect insa alte considerente personale stau in calea realizarii lor si astfel o sa ramai doar cu gandurile.

In situatia in care ai vrea sa faci un proiect in realitate insa exista alte persoane in jurul tau carora nu le convine treaba asta atunci este de inteles de ce nu o sa dai curs unor astfel de idei mai ales daca esti legat intr-o oarecare masura si depinzi de acele persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.