Cristale norocoase pentru zodia Sagetator

0
603
Ametist

Pentru nativii din zodia Sagetator cristalele norocoase sunt cele de foc, avand in vedere ca zodia este corespondenta focului, insa si cristalele care deschid mintea si redau libertatea spirituala de care au nevoie acesti nativi. Dintre aceste cristale amintim acvamarinul, obsidianul negru, obisidianul fulg de nea, malahitul, ametistul, topazul, crisolitul si poate chiar rubinul.

Acvamarinul
Acvamarinul

Acvamarinul de exemplu este un cristal protector pentru nativii din zodia Sagetator, le aduce acestora pace in suflet si curaj de a face ceea ce li se pare greu sau irealizabil, induce o purificare sufleteasca si intelegere cu cei din jur. Este o piatra indicata mai ales pentru cei care lucreaza in domenii precum turism, arta, cultura, comunicare cu oamenii, asociatii non profit, relatii cu publicul, cinematografie etc. Acvamarinul este o piatra care implica spiritualizarea fiintei, libertatea ei, creativitatea, ajuta imginatia foarte mult, ofera un spirit indraznet si nonconformist, cat si originalitate.

Purtat mereu poate sa devina chiar talismanul norocos, si astfel atrage prieteniile bune, ajuta purtatorul sa isi defineacsa intentiile si telurile in viata, ajuta la bunele relatii in familie si in prietenie, in iubire aduce dragostea adevararta. Se spune in popor ca, daca porti acvamarin, atunci vei fi protejat de eventualele inecuri care pot surveni in calatoriile pe mare. De asemenea, este o piatra care alunga energiile negative.

Nativii din zodia Sagetator au nevoie de aceasta piatra mai ales pentru ca ei mereu se complica in aflarea cailor adevarate in viata, in intelegerea unor anumite situatii, schimbari, decizii. In plus ii ajuta sa isi faca multi prieteni. Ii ajuta pe cei care sunt certati cu persoana iubita, sa se impace sau sa puna bazele unei relatii mai bune. Piatra este cunoscuta ca fiind un bun talisman impotriva fricilor, a fobiilor, a viselor urate, inhiba agitatiile si starile de anxietate. Confera in plus energie pozitiva, veselie launtrica si capacitatea de a se cunoaste pe sine.

Citește și:  Luna in relatie cu Venus
Obsidianul fulg de nea
Obsidianul fulg de nea

Obsidianul fulg de nea este un talisman foarte bun pentru nativii din zodia Sagetator deoarece ii ajuta sa aiba rabdare si sa fie perseverenti in atingerea telului propus, sa fie luptatori si sa isi implineasca toate visele. De asemenea, este o piatra benefica pentru cei care au familie, ii protejeaza si ii apara de rau, de energiile malefice a celor din jur, ajuta foarte mult la incarcarea spirituala cu ganduri bune si inhiba infidelitatea sau instinctele de inselat.

Nativii din zodia Sagetator au nevoie de aceasta piatra mai ales pentru a dobandi pacea, stabilitatea, iubirea adevarata, puritatea mentala si emotionala, mentine si echilibrul sanatatii, aducand instincte de autodisciplina si de progres. Este foarte bun deoarece alunga gandurile rele, inhiba stresul si ajuta foarte mult la mentinerea sanatatii, in special in ceea ce priveste vazul.

Ametistul
Ametistul

Ametistul este, de asemenea, un cristal norocos pentru nativii din zodia Sagetator deoarece ii ajuta sa renunte la vicii, este foarte bun pentru echilibrarea vietii si da claritate in gandire si in suflet. Se spune ca, daca primesti un amestist de la cineva, atunci vei avea sentimente foarte puternice pentru acea persoana, un motiv pentru care nu este indicat sa il iei de la oricine. Si finalmente, putem spune si ca topazul este o piatra a nativilor din zodia Sagetator, el fiind benefic mai ales pentru calatorii, pentru cei care lucreaza in domeniul turismului, cat si pentru cei care trebuie sa comunice mult cu persoane din afara. In plus aduce intelepciune, echilibru sufletesc si armonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.