Interpretare vis în care vezi spini

0
132

Spinii în vis simbolizează sentimentul de înstrăinare față de lume. Acest vis prezice supărare, probleme din viață ce trebuie depășite. Dacă visezi că te-ai înțepat în spini dar ești calm, este semn că vei depăși orice obstacol.

Dacă ai visat spini în jurul unei persoane de sex opus, înseamnă că ești dependent de cineva, iar asta nu este bine. Visul este un semn că trebuie să te îndepărtezi de unii oameni și să fii independent.

Alte interpretări ale viselor despre spini:

  • Visul în care vezi că ai spini în mână arată dorința ta de a avansa spiritual, spre dreapta credință.
  • Dacă ai visat că te-ai înțepat în spini, asta este un semn de tristețe în viața reală.
  • Dacă în vis te-ai înțepat în spini la mână sau în altă parte a corpului, înseamnă că vei avea probleme în viața personală și vei suferi în relație. Visul arată că a venit momentul să te detașezi, să iei o pauză, să analizezi ceea ce nu funcționează în relația cu persoana iubită.
  • Visul în care vezi spini pe jos și tu calci desculț pe ei, dar nu simți nicio durere, arată că vei întâlni o persoană și viața ta se va schimba în bine. Vei constata că acea persoană are aceleași valori spirituale cu tine.
  • Dacă în vis calci pe spini cu tălpile goale și te rănești, asta arată că vei avea stări rele, de nervozitate.
  • Spinii de pomi fructiferi în vis se referă la rezultatele muncii. Un astfel de vis arată tenacitatea, ambiția de a reuși și de a rezolva toate problemele ce apar în viața profesională.
  • A vedea în vis o crenguță cu spini care pare că te-ar cuprinde ca o liană prezice durere și supărare. Dacă în vis spinii ți-au agățat sau ți-au rupt hainele de pe corp, înseamnă că vei avea parte de multe probleme din partea unor oameni din jurul tău.
  • Dacă în vis te-ai înțepat în sârmă ghimpată, înseamnă că în realitate te simți constrâns, închis ca într-o cușcă.
  • Dacă în vis te-ai înțepat într-un spin de trandafir, asta înseamnă probleme în viața intimă.
Citește și:  Interpretare vis in care te intalnesti cu Iisus sau cu Dumnezeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.