Interpretare vis în care vezi pământul distrus de potop

0
826

Potopul în vis este semn al emoțiilor incontrolabile și al situațiilor negative, neprevăzute. Pentru a alege cea mai potrivită interpretare, sunt necesare cât mai multe detalii (pe care persoana care visează trebuie să încerce să și le amintească).

De exemplu, dacă este vorba despre calamități naturale, asta avertizează că pot apărea conflicte familiale și eșecuri în activitatea profesională. Inundațiile și furtunile sunt semn de fobii, temeri mari pe care cu greu le poți rezolva singur.

Visul în care pământul este distrus de un potop poate avea o varietate de semnificații, de la schimbări majore în viața reală până la emoții reprimate. E posibil ca aceste vise să semnaleze o nevoie de purificare sau o dorință de a începe de la zero.

În unele cazuri, pot fi legate de temeri legate de mediul înconjurător sau de evenimente cataclismice. Într-un context similar, dacă ai visat recent o inundație, acesta poate fi un indiciu suplimentar despre ce simți în legătură cu schimbările care au loc în viața ta.

Și ziua în care visezi potopul contează în interpretarea acestui vis:

  • Dacă visezi potop luni, înseamnă că vei primi vești proaste în curând
  • Atunci când visezi potop marți, poate fi semn de complicații la locul de muncă
  • Să visezi miercuri, potopul simbolizează că vei suporta consecințele unor fapte vechi
  • Dacă visezi potop într-o noapte de joi, poate fi semn de scandal mare în familie
  • Visul cu potop din noaptea de vineri, arată că duci o luptă interioară fără rezultate pozitive
  • Dacă visezi potop în noaptea de sâmbătă, este semn că trebuie să suporți presiunea socială, reacțiile neplăcute ale celor din jur.

Dacă potopul din vis este însoțit și de cutremur, asta poate fi semn de tensiuni nervoase, stări de irascibilitate care pot provoca în viața reală dificultăți pe toate planurile. Acest vis simbolizează efortul de a trece peste o serie de situații cumplite, dar și faptul că până la urmă vei găsi o cale de ieșire din problema întâmpinată.

Potopul în vis are mai multe semnificații:

  • Un potop în vis este asociat cu un grup de oameni care se confruntă cu vremuri tulburi.
  • Visul în care vezi potop și arca lui Noe înseamnă că vei depăși un necaz foarte mare.
  • Dacă în vis, după potop vezi în jurul bărcii cum apa este calmă asemenea unui lac, poate fi semn de stagnare temporară a dezvoltării spirituale. Dacă, din contra, apa este tulbure și agitată, înseamnă că vei depăși un sentiment de panică și de nesiguranță.
  • Dacă visezi potop și casa ta, înseamnă că viața de familie este la un pas de dezastru și situația este atât de complicată, încât este posibil să apară și o distrugere a relației de cuplu.
  • Dacă potopul s-a oprit brusc în vis, este semn că un eveniment așteptat va fi amânat sau nu se va mai întâmpla.
  • Un potop teribil în vis, care te-a speriat, arată că după multe probleme pe care le vei depăși îți vei recâștiga libertatea și încrederea în forțele proprii și vei merge mai departe, fără a întâmpina obstacole.
Citește și:  Interpretare vis în care dai o palmă cuiva

Dacă visezi inundații în general, asta reflectă haosul emoțional de care ai parte din cauza distrugerii vechilor atitudini, obiceiuri și stereotipuri. O pădure inundată complet în vis este semn de schimbări în bine.

potop

Potopul poate simboliza evenimente și schimbări mari în viața ta, dacă în vis el cuprinde întreaga suprafață a globului sau dacă ai senzația că ai căzut în apă, dar ai fost salvat.

Visele cu asemenea dezastre naturale sunt foarte urâte, apăsătoare și deranjante, produc panică, teamă, pentru că pot fi chiar înfricoșătoare. Deși sunt adevărate coșmaruri, care produc teamă și agitație nervoasă, visele cu potop pot prezice cele mai importante evenimente din viață. Se spune că potopul văzut în vis ca un film, ar indica faptul că acea persoană care visează este copleșită în viața reală de sentimente la care cu greu mai poate face față.

Dacă visezi spații uriașe inundate de apă, un potop în adevăratul sens al cuvântului, dar apa nu este agitată ci mai degrabă liniștită și calmă, înseamnă că în realitate vei depăși multe evenimente neplăcute, iar grijile tale vor dispărea și îți vei regăsi pacea și liniștea.

Visul în care vezi oameni care au fost luați de apele învolburate ale potopului, semnifică teama ta de a pierde pe cineva drag din viața ta. Pentru a scăpa de această stare de anxietate trebuie să gândești pozitiv și constructiv, pentru că sentimentele de frică nu te vor ajuta la nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.