Interpretare vis in care iti este foarte rusine de cineva sau de ceva

0
459
Femeie rusinata, Foto: balanceinmotionsb.blogspot.ro

Interpretarea viselor in care iti este foarte rusine de cineva sau de ceva reflecta in general felul in care reusesti sa administrezi anumite situatii in viata, reflecta reporturile pe care le ai cu alte persoane din jurul tau.

Daca visezi ca iti este rusine de o persoana anume inseamna ca in realitate ai o neliniste in legatura cu acea persoana, se poate ca in trecut sa nu o fi tratat cum trebuie, sa nu fi avut respectul cuvenit fata de ea sau, probabil, ai nedreptatit-o intr-o situatie anume.

Daca visezi ca iti este rusine de o femeie necunoscuta atunci este un semn ca in viata reala cineva are asteptari mari de la tine si nu prea poti sa faci fata cu brio unor incercari, se poate ca in realitate sa te straduiesti, sa incerci necontenit sa fi pe placul cuiva insa iti lpseste atitudinea potrivita.

Femeie rusinata, Foto: balanceinmotionsb.blogspot.ro
Femeie rusinata, Foto: balanceinmotionsb.blogspot.ro

Nu este exclus sa ai reprosuri ca nu ai tratat cum se cuvine o persoana feminina. In acest caz visul prevesteste mari indoieli fata de capacitatea ta de a te conforma unor situatii mai delicate, denota lipsa de sensibilitate sau abilitate in comunicarea nonverbala.

Daca visezi ca iti este rusine de hainele pe care le porti inseamna ca in viata reala o sa intalnesti persoane foarte inteligente fata de care nu o sa poti sa te prefaci ca esti alta persoana sau un alt caracter. Visul este un semn ca in curand o sa te dea de gol cineva intr-o afacere sau intr-o alta treaba.

In cazul in care visezi ca te rusinezi fata de un batran inseamna ca nu vei cumpata bine anumite situatii si o sa iti para rau dupa aceea, se poate ca in curand sa treci printr-o asemenea faza in care nu o sa apreciezi la justa valoare niste lucruri sau niste persoane, o sa nedreptatesti pe cineva nu neaparat premeditat ci din nestiinta. O asemenea situatie mai tarziu se poate reflecta in viata ta si sa te influenteze negativ.

Se mai poate intampla sa visezi ca iti este rusine de tine privindu-te in oglinda, un vis mai ciudat ce-i drept, insa poate semnifica la un moment dat o posibila intorsatura de situatie in favoarea ta. S-ar putea ca in viata reala sa patesti ceva negativ insa in ultima clipa sa se dovedeasca a fi un lucru destul de benefic pentru imaginea ta. De exemplu, s-ar putea ca sa te acuze cineva ca nu ai indeplinit ceva sarcini la serviciu iar la o cercetare mai atenta sa recunoasca toti ca vina a fost a altcuiva, altcineva te-a impiedicat sa rezolvi anumite probleme profesionale vrand astfel sa te puna intr-o lumina cat se poate de proasta in fata colectivului.

Daca visezi ca iti este rusine de o infirmitate pe care o ai este un semn ca in viata reala s-ar putea sa ai probleme de aptitudini intr-o afacere s-au in alta activitate, reflecta problemele pe care ti le faci din aceasta pricina si care, totusi, ar putea sa iti dea un imbold suplimentar ca sa te apuci mai serios de treaba sau sa gasesti o alta indeletnicire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here