Zodia Gemeni

0
489
Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de semn masculin, pozitiv, care are ca element definitoriu aerul, calitatea sa de bază fiind flexibilitatea, Gemenii fiind un semn mutabil. Pentru zodia Gemeni, planetele defilează astfel: planeta guvernantă este Mercur, planeta carierei profesionale este Neptun, planeta dragostei este Jupiter, cea a câștigurilor financiare este enigmatică Luna, planeta sănătății și a muncii este Pluton, iar planeta casei și a familiei este temperamentalul Mercur.

Gemenii sunt cunoscuți pentru dualitatea și energia lor vibrantă, fiind adesea în centrul atenției oriunde se duc. Comunicativi și plini de viață, acești nativi au capacitatea de a se adapta ușor la situații diverse. Cu toate acestea, pentru momentele când simt că energia lor fluctuează sau că au nevoie de o ancoră emoțională, talismane norocoase și cristale specializate pentru Gemeni pot fi extrem de utile. Acestea nu numai că pot amplifica trăsăturile pozitive ale zodiei, dar oferă și o protecție și echilibru energetice.

Zodia Gemeni este o zodie ce radiază în albastru și galben, pietrele sale caracteristice sunt agata și acvamarinul, iar metalul caracteristic este mercurul. Ziua cea mai favorabilă pentru zodia Gemeni este cea de-a treia zi din săptămână, respectiv ziua de miercuri, iar principalele sale calități sunt reprezentate de excelente capacități de comunicare, agilitate psihică, memorie incredibilă, capacitate de a asimila rapid informații noi.

Zodia Gemeni

Gemenii nu pot sta locului deloc, dorind mereu să fie în comunicare atât fizică, cât și psihică, aceasta reprezentând cea mai mare dorință a lor. Superficialitatea, bârfa, exprimarea neglijentă cu care poate jigni uneori neintenționat, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare sunt printre defectele zodiei Gemeni.

Plan de compatibilități cu alte zodii

Cu zodiile Balanță și Vărsător, Gemenii au o compatibilitate generală foarte bună, iar cu zodiile Fecioară, Săgetător și Pești au o compatibilitate general redusă. Pe plan profesional, Gemenii se înțeleg cel mai bine cu zodia Pești, pe plan emoțional, compatibilitatea cu zodia Fecioară este cea mai favorizată, pe plan financiar zodia Rac este susținătorul Gemenilor, pentru căsătorie și/sau parteneriate compatibilitatea foarte bună este cu Săgetător, pentru creație, Gemenii se potrivesc cu zodia Balanță și, în final, pe plan spiritual, compatibilitatea cea mai bună este cu zodiile Taur și Vărsător.

Caracteristici generale ale personalității

Zodia Gemeni este o zodie sensibilă, energică, comunicativă, sociabilă cu cei din jur. Nativii Gemeni sunt prietenoși peste măsură uneori, iubesc schimbările, iubesc și lucrurile noi. Desi este o fire sociabila, cum spuneam și anterior, zodia Gemeni da dovada adesea de indecizii, nu prea știu ce să aleagă, ar vrea totul, dar cateodata nu se mai aleg cu nimic. Un nativ Gemeni este mobil, se adaptează cu ușurință, au o fire curioasă ieșită din comun uneori, manifestă interes pentru exagerat de multe lucruri și reprezintă mediatorul innăscut.

Este sociabil și caută permanent latura veselă a vieții, dând dovadă de bunătate. Zodia Gemeni are un talent diplomatic deosebit și negustoresc iar ușurința în exprimare îi permite să abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reproșa orice în afara faptului ca ar fi plictisitor, proactiv și creativ. Este într-o continua cautare de lucruri fascinante și neobișnuite, ieșite din comun.

Citește și:  Secretele planetei Jupiter – interpretare astrologică

Dacă interesele de moment sunt prea rezistente, solide, atunci cei născuți sub zodia Gemeni se orientează după cum suflă vântul. Un nativ din Gemeni fuge după doi iepuri, cateodata nu prinde nici unul, cateodata sunt suficient de buni cat să-i prindă pe amandoi și își schimbă comportamentul în funcție de starea de spirit, în care reprezintă un deficit.

Din acest motiv, e nehotărât și instabil, nu prezintă siguranță, este variabil, nu e întotdeauna echilibrat și așezat în viață. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt starea de neliniște excesivă, tulburarea de tensiune nervoasă, lipsa concentrării și infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin.

Din punct de vedere al sănătății, Gemenii cam au probleme cu nervii, cu brațele, mâinile în special, extremitățile, aparatul întreg locomotor este mai greu funcțional și organele respiratorii provoacă câteva probleme în întregul sistem al sănătății lor.

Ascendentul în zodia Gemeni

Constelatia Gemeni

Nativul cu Ascendent în Gemeni este impulsiv și cu manifestări inegale și toane deosebite, dar, spre deosebire de nativul din zodia Gemenilor, reușește să rămână cu picioarele pe pământ, asta dacă își propune. Este inconsecvent, tulbure și ciudat. Pentru el, absolut orice este un lucru continuu rațional, o lucrare a psihicului, tot ce vede și tot ce i se întâmplă trebuie pus sub semnul întrebării și trebuie demonstrat cu argumente pure, logice sau cu fapte concrete, palpabile, în care să creadă cu putere.

La fel de multe întrebări și probleme își ridică și asupra propriei individualități, devenind o enigmă pe care ajunge să o cunoască stabilindu-și foarte clar limitele, ajungând să se cunoască la perfecție, lucru pentru care are în față doar reușite. Din punctul de vedere al sănătății, nativul cu Ascendent în Gemeni este predispus la neurastenie, astm și artrită, mai ales la mâini.

În relațiile cu ceilalți, nativul cu Ascendent în Gemeni este entuziast și plin de viață. Îl incită discuțiile pe orice temă, mai ales cele în contradicție, purtate cu argumente întemeiate, care îl stimulează intelectual. În relațiile sentimentale, simte nevoia de independență și nu suportă posesivitatea și gelozia, deși chiar el dă dovadă uneori de acestea.

Dragostea cu un bărbat sau o femeie din zodia Gemeni este ca un carusel colorat ce nu se oprește niciodată, ce acumulează informații din zbor și aruncă în stânga și-n dreapta zâmbete și cunoștințe, o adevărată aventură pe care nu oricine o poate duce la bun sfârșit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.