Interpretare vis in care apare un castel

0
140
Un castel Sursa: ioanacalatoreste.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un castel. Atunci cand visezi un castel inseamna ca vei avea o aventura insa se mai spune ca acest vis arata de fapt ca persoana in cauza traieste cu capul putin in nori si ca nu este tocmai realist, constructia in sine simbolizand orgoliul. Atunci cand insa te afli pe un munte inalt in vis, simbol al castelului, inseamna ca ai o serie de planuri pe care le vei implini numai daca faci eforturi mari.

Un castel Sursa: ioanacalatoreste.blogspot.com
Un castel
Sursa: ioanacalatoreste.blogspot.com

In aceeasi ordine de idei, ne putem raporta la visul in care apare un castel si prin simbolul ruinelor, in cazul in care acestea apar pe langa un castel, ele fiind un amalgam de trairi contradictorii ale omului, o neliniste interioara a celui care viseaza, care pot duce adesea la o anume criza in situatiile reale, mai ales in relatiile cu persoana iubita. Castelul din vis mai poate fi insa si interpretat ca si o casa (vezi simbolurile pentru casa), ce este comparata cu functiile corpului omenesc. Castelul insa, conform altor talmacitori de vise, reprezinta si mandrie, vesti bune, iar daca acesta apare in vis ca fiind alb, inseamna ca vei avea parte de o viata linistita.

Daca il vedeti asediat inseamna ca aveti parte de izbanda asupra dusmanilor dar mai poate arata si ca sunteti implicat intr-o anume problema ce vizeaza libertatea, iar daca este ars in vis, inseamna ca veti avea parte de o nenorocire. Atunci cand in vis auziti de un castel se spune ca urmeaza o moarte apropiata ori o mare paguba si atunci cand visati ca aveti un castel inseamna ca imediat apare o aventura de iubire, ori un eveniment plin de fericire.

Daca visezi un castel cu tezaur se spune ca ai parte de multa bogatie spirituala si daca il vezi demolat inseamna ca ai parte de certuri. Daca te visezi locuind intr-un castel inseamna ca ai bunastare asigurata, iar daca acesta este luminat inseamna ca duci sau vei duce o lupta interioara. Daca in vis iti apare un castel care nu se vede clar inseamna ca in realitate duci o lupta pentru indepartarea propriilor iluzii si daca este negru inseamna ca ai parte de frica, teama.

Daca vezi un castel ruinat, insa frumos in aparenta, in vis, inseamna ca vei avea parte de deziluzii, de frustrari, iar atunci cand castelul din vis este stralucitor inseamna ca ai un suflet puternic. Daca il visezi in interior simbolul se rezuma asupra unor aventuri foarte interesante pe care le poti avea iar atunci cand este vechi inseamna ca trebuie sa iti organizezi mai bine investitiile pe termen lung. Daca te vezi in vis vizitand un castel inseamna ca vei avea parte de bogatie, de fericire si ai ambitii foarte mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here