Interpretare vis in care apar mai multi bebelusi care se joaca

0
419
Interpretare vis in care apar mai multi bebelusi care se joaca

Interpretarea viselor in care apar mai multi bebelusi care se joaca reflecta in general surprize si momente placute ori nevoia de a te concentra mai mult pe o treaba sau pe propriile actiuni.

Visul in care vezi multi bebelusi jucandu-se poate sa reprezinte si noi roluri pe care o sa ti le asumi in curand, reprezinta noi inceputuri in munca sau in viata ta. Uneori mai sugereaza si faptul ca nu iei in serios o treaba anume, iti place sa te joci in cazuri in care ar trebui sa dai dovada de mai multa seriozitate.

Inseamna sanse luminoase si capacitati inca neexplorate pe care ai putea sa le fructifici in vitor. Daca in vis observi ca bebelusi incearca sa umble  atunci s-ar putea ca in realitate sa incerci sa faci si tu primii pasi intr-o noua activitate sau mai degraba un hobby, o placere personala care sa iti aduca putina distractie si relaxare.

In acest sens visul ar putea semnala faptul ca iti lipseste ceva din viata, poate putina onestitate si puritate, spirit copilaresc si inocenta.

Visul in care vezi multi bebelusi jucandu-se sugereaza intentii foarte bune pe care le ai fata de altii si invers, poate o sa iti faca cineva niste surprize foarte placute, visul are o valoare de puritate in primul rand si ilustreaza in mare masura bucuria si curatenia sufleteasca.

Daca visezi asemenea scena mai poate sa fie si un semn de virtuti si talente ascunse pe care nu le poti pune in valoare deocamdata deoarece nu iti dai interesul sa le valorifici.

Citește și:  Interpretare vis in care apar mai multi copii care se joaca

bebelus care se joaca

Bebelusi in vis a vedea sau mai degraba bebelusi jucandu-se mai apar in alte interpretari ca un semn ca te asteapta multa munca, lucruri pe care va trebui sa le iei de la capat si sa le duci din stadiu incipient pana la realizare completa. O sa ai de furca in cazul in care o sa te apuci sa initiezi o activitate noua, nu va fi o joaca de copii, o sa trebuiasca sa te concentrezi la maxim si sa iti pui la lucru toate resursele tale.

Daca visezi bebelusi jucandu-se in casa ta atunci evenimente placute vor avea loc in familie, poate sa anunte chiar si nasterea unui copil. Daca nu ai in realitate copii si nu esti nici casatorit(a) atunci un astfel de vis ar putea sa fie o dorinta ascunsa sau arzatoare de a-ti intemeia o familie si de a avea urmasi.

Visul in care niste bebelusi se joaca mai poate sa reprezinte si vulnerabilitati pe care le ai si incerci sa le maschezi printr-un comportament dezinvolt si copilaresc, intr-un fel se poate spune ca simti nesiguranta.

In alte cazuri visul in care vezi multi bebelusi care se joaca mai poate simboliza si tendinta de a impaca mofturile cuiva, daca in realitate ai asemenea persoana langa tine si este foarte capricioasa atunci o sa ai mult de munca sa ii impaci nazurile de tot felul.

In acelasi timp reflecta si propriile mofturi si capricii pe care o sa fi nevoit(a) sa le maschezi intr-o imprejurare sau o sa te fortezi sa le dai o lumina de aparenta normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.