Interpretare vis in care in care gonesti cu o caleasca prin padure

0
272
Interpretare vis in care in care gonesti cu o caleasca prin padure

Interpretarea visului in care in care gonesti cu o caleasca prin padure se refera in primul rand la abilitatile tale de a face fata anumitor obstacole. Trasura, sau caleasca reprezinta atuurile tale, calitatile pe care le posezi. Daca ti-ar fi aparut in vis doar caleasca ar fi fost mult mai simplu de interpretat, semnificand un castig bunicel, un profit facut fara prea mari dificultati.

Mai reprezinta deasemenea si ca vei face anumite vizite sporadice si neprogramate, poate insemna si scaparea de o afectiune trupeasca. Padurea apare ca un element cheie in vis, un factor determinant pentru a ilustra natura visului precum si posibilele interpretari ce pot decurge din el.

Gonind printr-o padure intunecoasa poate sugera faptul ca vrei sa iesi din anturajul actual, e un semn ca fugi de anumite situatii neplacute din viata ta cum ar fi prieteni falsi, relatii dezamagitoare, doresti sa te desprinzi de un loc de munca sau un anumit mediu in care iti desfasori activitatea in prezent si nu iti face deloc placere.

Are de-a face cu fuga de o primejdie iminenta pe care subconstientul tau o simte si te anunta intr-un mod cat se poate de sugestiv cam care ar putea fi calea de iesire si natura primejdiei. Daca in timp ce fugi cu trasura sau caleasca vezi focuri prin padure e un semn ca ar trebui sa iti pastrezi calmul si sa nu te lasi dominat de sentimente deoarece exista riscul sa pierzi controlul.

caleasca

Daca caleasca este frumos impodobita, seamana cu calestile regale adica, simbolizeaza faptul ca ai puterea de a razbate pana la capat in incercarile tale, reprezinta garantia reusitei, stadiul superior la care te afli tu in raport cu imprejurarile. Este foarte bine sa vezi cai tragand la caleasca deoarece arata ca vei beneficia de ajutor.

Citește și:  Interpretare vis in care te pierzi in padure si nu mai poti iesi din aceasta

Sentimentul de frica nu ar trebui sa te ingrijoreze chiar daca padurea e intunecoasa si te ratacesti, neputinta de a gasi o cale de a iesi din ea nu reprezinta neaparat esecul sau infundarea si mai mult in probleme ci constientizarea unei situatii, trebuie inteleasa mai degraba ca si analizarea unor noi posibilitati ceea ce este un aspect destul de promitator si benefic pentru orice actiune.

Daca in drumul tau esti lovit peste fata sau peste trup de crengile copacilor inseamna ca vei intampina mici dificultati intr-o afacere, asta daca frunzele sunt verzi si padurea deasa, daca insa crengile sunt fara frunze mai degraba e un semn de munca fara spor, de incercari continue pentru a reusi intr-o actiune personala.

Drumul intr-o trasura prin padure in general semnifica lupta strict personala cu piedicile din viata, sau in particular cu anumite aspecte sau imprejurari. Este indicat sa te asezi la o analiza si sa incerci sa iti dai seama cam care este neajunsul cel mai mare pe care il ai si care iti solicita eforturile deoarece raspunsul la cautarile tale s-ar putea sa reiasa exact din acest vis, este foarte posibil sa iti arate exact ce atitudine ar fi cazul sa adopti pentru a iesi din impas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.