Interpretare vis in care vezi inundatii sau rauri care au apa crescuta mult

0
35973
Interpretare vis in care vezi inundatii sau rauri care au apa crescuta mult

Interpretarea viselor in care vezi inundatii sau rauri care au apa crescuta mult se refera in general la problemele banesti pe care o sa le ai sau la dorintele neimplinite care te coplesesc.

Daca visezi ca se inunda strada este un semn ca in scurt timp o sa intri pe o panta descendenta in ceea ce priveste afacerile personale sau veniturile casei, visul ilustreaza aparitia unor probleme sacaitoare de natura financiara care o sa dureze destul timp incat sa te scoata din starea ta de calm obisnuit.

Daca visezi ca ti se inunda casa inseamna ca in realitate o sa ai probleme mari in familie si la serviciu, s-ar putea sa te concedieze sau sa ai mari penalizari in urma unor nereusite din plan profesional.

Daca in casa starea generala pare momentan neafectata de nimic negativ atunci poti sa te astepti ca in perioada urmatoare sa inceapa o adevarata avalansa de probleme marunte la inceput care apoi vor fi urmate de adevarate probleme in comunicarea cu ceilalti din familie.

Visul in care vezi cum un rau se revarsa ilustreaza in realitate dezechilibrari majore in plan profesional, se refera la faptul ca o sa intervina lucruri sau persoane in proiectele sau planurile tale, sugereaza nesansa si esecuri majore in acest plan.

inundatii

Daca visezi ca se revarsa un fluviu este un semn care te anunta ca in realitate se vor intampla in viata ta lucruri importante si nu neaparat pozitive, mai degraba ilustreaza apropierea unor evenimente ce au capacitatea de a se revarsa si in viata ta, nu este obligatoriu sa te afecteze in mod direct dar exista sanse mari ca sa te atinga intr-un fel sau altul.

Citește și:  Interpretare vis in care esti o prostituata

Daca visezi ca privesti un rau caruia ii cresc apele destul de amenintator si risca sa se reverse atunci s-ar putea ca in viata reala sa treci printr-o situatie primejdioasa de a pierde niste bani sau bunuri, semnifica in esenta proximitatea unei situatii ce te poate afecta destul de negativ. In acelasi timp, asemenea scena sugereaza faptul ca urmeaza sa creasca riscul de a te certa cu cineva apropiat, ai o stare de tensiune in relatia cu un partener de afaceri sau cu un coleg. In asemenea circumstanta este posibil ca la locul de munca sa ai rafuieli mai vechi cu cineva si astfel exista riscul de a se acutiza aceasta situatie.

In mod asemanator se poate sa fie vorba si de un partener cu care nu mai poti sa colaborezi ca si inainte, exista o disputa asupra unui lucru si s-ar putea ca in viata reala sa urmeze chiar un conflict mai profund.

In cazul in care visezi ca se inunda un oras intreg atunci este posibil ca sa urmeze o criza sociala mai extinsa, s-ar putea sa urmeze o prabusire economica sau a unui sector economic si astfel sa influenteze o multime de oameni.

Daca visezi ca se inunda beciul casei tale s-ar putea ca in realitate sa urmeze o perioada de nesiguranta in ceea ce priveste modul in care percepi realitatea, nu mai esti asa sigur(a) de veridicitatea unor lucruri sau a unor persoane din preajma ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.