Interpretare vis in care esti atacat de un sobolan sau soarece

0
16270
Interpretare vis in care esti atacat de un sobolan sau soarece

Interpretarea viselor in care esti atacat de un sobolan sau soarece reflecta in general situatii destul de negative care te vor influenta in curand, ilustreaza pierderi banesti sau griji in legatura cu starea materiala.

Daca visezi ca te ataca un sobolan este un semn ca trebuie sa te feresti de dusmani, o sa urmeze niste probleme pe care trebuie sa le tratezi cu mare atentie.

atac de soareci

In cazul in care te ataca un sobolan in vis simbolizeaza grijile exagerate fata de posesiunile materiale, nu neaparat ca nu ar exista si un temei insa visul reflecta in special o manie a bunurilor pe care le simti periclitate de ceva sau de cineva din preajma ta.

Daca este vorba de vreo scena referitoare la serviciu si simti influenta nefasta a vreunui coleg atunci s-ar putea sa ai surprize mai putin placute in aceasta sfera a profesiei, oricum, in genere vorbind visul prevesteste neintelegeri si pierderi.

Daca in viata reala nu te intelegi prea stralucit cu cineva anume atunci poti sa te astepti si la mai rau, se pare ca cineva a pus ochii pe tine si nu se lasa cu una cu doua, doreste sa iti provoace pierderi sau vrea sa te faca sa suferi.

Visul in care te ataca un sobolan mare si negru semnifica un pericol iminent, este o primejdie apropiata, trebuie sa ai mare grija in urmatoarele zile ca sa nu gafezi intr-o situatie delicata, este posibil sa ti se intinda o capcana.

Daca visezi ca esti atacat(a) de niste soareci atunci inseamna ca o sa ai niste pierderi, nu o sa castigi precum te astepti dintr-o afacere personala, visul semnifica asteptari prea mari care nu se vor confirma in viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care esti incolti de animale fioroase ce vor sa-ti faca rau

Uneori soarecii in vis mai sunt asociati si cu vestile bune sau cu oaspetii neasteptati, s-ar putea ca in curand sa auzi stiri importante sau cel putin care te intereseaza intr-o oarecare masura.

In acelasi timp se poate spune ca oaspeti neasteptati iti vor calca pragul si o sa te bucuri, este posibil sa revezi persoane dragi pe care nu le-ai mai vazut de foarte mult timp.

Daca soarecii pe care ii visezi sunt albi atunci e cu atat mai bine, simbolizeaza vestile bune si placerile marunte insa care iti vor lumina ziua.
Daca visezi ca esti atacat de soareci atunci s-ar putea ca in viata reala sa dai dovada de retinere in anumite situatii, visul semnifica timiditate si frica de a actiona cu hotarare atunci cand situatia o cere.

soareci

Este posibil sa te critice cineva in zilele urmatoare pentru ca nu ai facut anumite lucruri, ti-a fost frica sa te implici in ceva sau ai fost prea timid(a) sa vorbesti cu cineva.

Daca in viata reala ai asemenea retineri si inhibitii atunci visul este un semn ca trebuie sa schimbi ceva in atitudinea ta si sa actionezi cu mai multa fermitate pentru a fi bagat(a) in seama sau pentru a avea rezultate notabile.

Visul simbolizeaza in mare masura si incapacitatea de a face fata unor presiuni pe care le vei avea in curand si este posibil ca sa cedezi in fata intentiilor cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.