Interpretare vis in care vezi furtuna cu fulgere si tunete

0
15705
Interpretare vis in care vezi furtuna cu fulgere si tunete

Interpretarea visului in care vezi furtuna cu fulgere si tunete face aluzie la viata ta din punct de vedere social, viata ta privita din spectru mai larg care implica si societatea. Poate sa simbolizeze raporturile sociale pe care le ai tu cu firme, cu organizatii, cu institutii sau grupuri de oameni.

In acest vis daca vezi ca se apropie de tine o furtuna atunci este un semn de mare primejdie, simbolizeaza niste confruntari majore in care poti sa fi implicat si tu. Se refera la schimbari dramatice, rasturnari masive de situatii conflictuale, mai este un semn de pagube si rani sufletesti pe termen mai lung.

In unele interpretari se mai spune ca acest gen de vis anunta shimbari de sistem, miscari populare foarte ample care afecteaza o comunitate la fundamentul ei. Daca in vis doar privesti de la o anumita distanta aceasta desfasurare de forte a naturii inseamna ca nu te va implica in mod direct ci doar o sa fi martor la o anumita confruntare majora care implica multi oameni.

Daca insa in vis te vezi in mijlocul furtunii atunci in mod sigur poti sa te astepti la niste schimbari dramatice in viata ta. Nu este insa neaparat un semn de ghinion, nicidecum, mai degraba indica faptul ca ceva vechi si perimat, o stare de situatii are nevoie de o zdruncinatura puternica pentru a se reaseza intr-o ordine pozitiva, mai noua.

furtuna cu fulgere

Fulgerele si tunetele simbolizeaza starile de conflict si frecusurile la care o sa asisti sau la care o sa participi activ. Daca te vezi luminat de vreun fulger atunci cu siguranta te vei afla si tu in lumina reflectoarelor, iar daca auzi vreun tunet langa tine se poate chiar sa fi tinta unui scandal rasunator.

Citește și:  Interpretare vis in care se urca pe tine multi paianjeni negrii

Daca ai la locul de munca o asemenea stare de tensiune generala poate sa insemne ca in curand vor avea loc shimbari de functii acolo, sedinte tensionate si conflicte intre sefi si angajati care s-ar putea sa te afecteze si pe tine intr-un mod deloc placut. Insa dupa ce toate se vor linisti exista posibilitatea de a te remarca intr-un mod surprinzator in fata companiei.

Aceasta turnura insa nu exclude si posibilitatea ca intre timp sa suferi anumite pierderi financiare ori pagube morale. Toate fac parte din acest mare ciclu al schimbarii. Intr-adevar, o astfel de furtuna vazuta in vis nu exclude deloc ideea ca esti in pericol de a avea pierderi financiare, de a avea imaginea afectata ori de a cadea intr-o anumita stare deplorabila de stres si depresie morala.

Mai poate insemna razboi si alte conflicte puternice de ordin social in care te vei implica, mai poate simboliza si o perioada foarte fragila in care te straduiesti sa iti imbunatatesti un statut sau poate semnifica o situatie zbuciumata de a reclama niste drepturi si astfel poti sa te astepti la niste dispute directe si deschise cu anumite autoritati.

Daca o sa visezi ca furtuna trece si totul se calmeaza in jurul tau atunci este un semn cat se poate de pozitiv, esti pe cale sa depasesti toate greutatile si situatiile complicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.