Astrocartografie

0
407
Astrocartografie

Astrocartografia reprezintă un domeniu destul de nou, având în vedere că viața pe care o are este relativ scurtă, ea luând ființă în ultimul secol, fiind poate prea puțin luată în seamă în studierea hărții astrale individuale a fiecărui nativ în parte. Studiile sale de disciplină și de cultură se centrează în primul rând pe o colaborare vastă a astrologiei cu alte domenii sociale și naturale, desigur că înainte de toate, acesta fiind strâns legat de geografie și de toate coordonatele ce se pot alinia din acest punct de vedere în viața unui om.

La intersecția dintre astrologie și geografie se află astrocartografia, o metodă fascinantă care explorează influența locației asupra destinului nostru. Nu doar data și ora nașterii noastre sunt importante, ci și locul, iar aceasta este baza pe care se construiește harta astrală în astrocartografie.

Și ca să fim mai clari, așa cum o spune și numele, astrocartografia se ocupă mai exact de felul în care astrele ne influențează viața în funcție de poziția noastră pe Terra, în funcție de locul în care ne aflăm din punct de vedere geografic, în funcție de harta pe care ne desfășurăm viața de zi cu zi.

Se pot trasa coordonate generale în acest sens, însă variantele sunt destul de mari atunci când vorbim despre harta astrală a unei persoane născute la data de 3 decembrie 1986, ora 12.09 în Brașov, România, de exemplu, și o persoană născută în aceeași dată, aceeași oră, minut, secundă, însă în Africa de Sud, de exemplu.

Totuși, în astrocartografie se pune accentul nu numai pe locul în care ne-am născut pentru aflarea unor coordonate exacte ale personalității, ci și pe locul în care locuim. De exemplu, dacă cineva a trăit în adolescență într-un anumit loc și, după o perioadă, s-a mutat în altă zonă a țării sau a lumii, atunci harta sa astrală va funcționa după noile coordonate.

Mai exact, suntem influențați în ceea ce privește destinul nostru, în funcție de poziția pe care o avem față de planete, față de Soare și față de Lună, și chiar dacă ne vine greu să credem în cele din urmă, tot ceea ce ne înconjoară are un cuvânt de spus în existența noastră.

Astrografia

Și ca să facem aici o mică paranteză, există o anumită credință ale cărei principii oferă viață fiecărui obiect, însuflețindu-l astfel și dându-i o anumită personalitate, iar viața pe care aceasta o are creează în cele din urmă funcții strâns legate de ființa noastră și ne influențează în funcție de nivelul nostru de apropiere. Desigur, astrocartografia poate să fie raportată și în acest sens, însă având conotații mult mai solide în funcție de spațiu.

O ramură a astrocartografiei, ca să o numim așa, poate să fie și cercetarea temei natale care a fost relocată. De exemplu, un individ suferă anumite influențe în funcție de locul nașterii sale și în funcție de spațiul în care și-a dus viața până la un anumit punct.

Citește și:  Descendent în Scorpion

După ce acesta s-a mutat în cu totul altă regiune, se poate spune că chiar a luat o nouă individualitate, s-a născut din nou practic, deoarece influențele exercitate asupra sa sunt cu totul și cu totul diferite. Vibrația locului în care s-a născut realmente are alte conotații față de vibrația locului în care s-a mutat.

Iar aici tema relocării sau tema relocată se ocupă mai exact cu studiul întregii hărți astrale ținând seama de schimbările geografice realizate ulterior, însă totul fiind luat ca o modificare completă, totală, ireversibilă și dinamică. Și pentru ca acest lucru să fie înțeles cât mai bine, putem exemplifica prin schimbarea locului de muncă, care de altfel aduce multe modificări de program în viața noastră: avem anumite ritualuri, anumiți prieteni cu care ne înțelegem bine, iar în cele din urmă le oferim cu totul alte simboluri, în funcție de oamenii, locurile și trăirile pe care acestea le înfățișează.

Chiar dacă este o vorbă din popor care aparent nu are decât o simplă dorință la mijloc, un foarte mare adevăr astrocartografic încăpe în aceasta: „ia-o de la capăt în altă parte a lumii”. Deci, dacă vrei într-adevăr să faci o schimbare în viața ta, va trebui să te muți în cu totul alt oraș sau, de ce nu, în altă țară.

Astrografia1

Aici astrele îți vor surâde sau vor fi mai dure cu tine, în funcție de gradele pe care le formează cu planetele care îți guvernează întreaga existență. În cele din urmă, cu ajutorul hărților și al calculatoarelor s-au putut determina întregi hărți astrologice ale multor indivizi, chiar dacă poate considerați că este un lucru banal. Totuși, pentru a vă putea interpreta viitorul și pentru a vedea anumite consecințe ale modificărilor astrale, trebuie să ne raportăm foarte mult la condițiile vibraționale pe care acestea le impun.

Totuși, viața noastră tinde să depindă și de influențele pe care cei din jur le au asupra noastră, și în nici un caz individualismul nu este un principiu incapabil de contestat între semeni. În cele din urmă, suntem ceea ce ne înconjoară, suntem gândurile celor cu care vorbim, suntem sentimentele celor din jurul nostru, starea planetelor, a astrelor, a stelelor, totul și niciodată singuri.

Pentru mulți, astrocartografia este o cheie către înțelegerea profunda a influențelor cosmice. Prin identificarea locurilor cheie de pe glob unde planetele exercită o influență maximă, indivizii pot descoperi locații care favorizează dragostea, cariera sau creșterea personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.