Cristale norocoase pentru zodia Vărsător

0
2090

Zodia Vărsător pare să beneficieze aparent de protecția unor cristale precum zircon, dar și ametist sau safir. Totuși trebuie să știți, indiferent ce zodie ați fi, că toate cristalele norocoase se transformă într-o amuletă proprie atunci când sunt purtate constant, ele tind să fie un catalizator de energie.

Cristalele, cu energia lor vibrantă și pură, au capacitatea de a echilibra și amplifica energia noastră internă. Pentru Vărsător, semn aerian și profund intuitiv, anumite cristale pot deveni adevărate aliate în călătoria sa spirituală. Ele nu numai că îl ajută să se conecteze mai bine cu lumea înconjurătoare, dar îl și protejează de energii nefavorabile.

În plus, puteți avea la dumneavoastră mai multe pietre precum cristalele, deoarece ele vor lucra împreună pentru buna stare a nativului. De asemenea, nativii din zodia Vărsător sunt foarte bine protejați mai ales de cristalele de apă, cât și de cele de aer, însă ce trebuie să știți este că și ascendentul unui nativ poate să fie asociat cu cristalul norocos.

Însă părerile sunt împărțite, având în vedere că unii astrologi asociază cu totul alte pietre ca talismane norocoase pentru această zodie. În continuare însă vă vom vorbi despre piatra de bază protectoare a unuia dintre cristalele norocoase ale zodiei Vărsător, și anume zirconul.

Această piatră are ca element asociat focul, iar în unele tradiții din vremurile de demult se credea (și poate că și în prezent este valabil) că puterile acestui cristal protejează de fulgere, de stări depresive, de tristețe, cât și de nenorociri sau blestemuri, protejându-i pe nativii Vărsător.

zircon

Chakra specifică acestei pietre este cea cu numărul unu și doi. Zirconul este o piatră cunoscută și ca fiind aducătoare de grație, de frumusețe, de energie, de iubire, de bunăstare, vindecând toate durerile trupești, cât și cele sufletești.

Zirconul are puteri deosebite asupra celui care îl poartă mai ales dacă este purificat constant. Purificarea cristalelor norocoase se face în apă sărată, cea mai indicată fiind apa de mare cât și cea de ocean. Se spune că zirconul aduce și vise bune, alungând în general coșmarurile sau stările de agitație din somn, alungă energiile negative și dă la o parte toate blestemele. Este considerat a fi un cristal norocos pentru zodia Vărsător mai ales pentru că aduce bunăstare financiară și înțelepciune, cât și mândrie, respect.

Piatra este considerată a fi piatra iubirii, a sentimentelor frumoase și a înțelepciunii mature, fiind foarte bună pentru meditație. Zirconul este foarte bun pentru nativii din zodia Vărsător mai ales atunci când aceștia au probleme de sănătate, când suferă de afecțiuni trupești sau spirituale, în general alungând durerile. În plus, este cunoscut ca fiind un mare protector al intelectului, al minții și alungă tensiunile.

Zirconul aduce nativilor din zodia Vărsător iubire, pace sufletească, dacă este purtat pe termen lung este aducător de putere psihică, el influențează foarte mult perseverența, puterea de luptă și de reușită.

Inspira foarte mult nativii din zodia Vărsător, dându-le o mare capacitate de succes, de reușită în tot ceea ce își doresc ei, oferindu-le un fel de încăpățânare însă benefică, pozitivă. Această piatră mai este cunoscută și ca un puternic amplificator al calităților intelectuale, ajutând și stimulând memoria, facilitează și sprijină intuiția, ușurează transformarea viselor în realitate.

Zirconul este un cristal norocos pentru zodia Vărsător mai ales pentru că aceștia au tendințe de depresii, iar purtarea permanentă a unei astfel de pietre îi va ajuta să alunge stările negative, cauzate de anumite eșecuri mai mari sau mai mici.

Acest cristal mai poate fi folosit și pentru a clarifica gândurile, pentru a elimina toxinele din organism, cât și pentru împlinirea dorințelor amoroase, pentru echilibru, armonie, continuitate, aducând constantă în acțiuni, ceea ce se pare că lipsește oarecum Vărsătorilor, ei fiind caracterizați în special de haotic, de inconstanță și instabilitate.

În plus, le poate oferi un echilibru mult dorit, ajutându-i să găsească soluții dintre cele mai potrivite, cât și eficiente. Zirconul este foarte bun pentru sănătatea nativilor Vărsător, mai ales pentru că îi ajută să-și curețe organismul, îi ajută să-și stabilizeze sistemul nervos, cât și să-și întrețină sănătatea la nivelul ficatului, cauzată de oboseală, alungând problemele ce vin odată cu alergiile sau cu respirația. De asemenea, este un cristal foarte bun pentru cei aflați în convalescență, cât și pentru copii, deoarece aduce pofta de mâncare, în plus se spune că ajută femeile gravide să aibă o sarcină mult mai ușoară.

Citește și:  Cum seduci femeia Capricorn

Pentru nativii din zodia Vărsător se mai poate spune și că aceștia vor fi protejați de zircon mai ales dacă îl poartă constant, deoarece astfel devine talismanul lor norocos. Totuși ceea ce nu este indicat în cazul Vărsătorilor este să nu îl folosească asemenea unui elixir de băut, ci doar ca talisman pur. Poate fi folosit mai ales pentru meditație, ori dacă doresc o relaxare atunci pot apela la mai multe cristale de zircon pe care să le pună în apă fierbinte în cadă și astfel să își energizeze mediul cu energie pozitivă.

Acvamarinul

O altă piatră prețioasă, un cristal norocos pentru nativii din zodia Vărsător, este și Acvamarinul. Acesta are o energie de tip feminin, foarte receptivă, și este un talisman de apă, guvernat de Lună. Oferă sentimente frumoase, aducând pace și armonie pentru acești nativi, un echilibru mental superior și mult curaj de a face orice pentru îndeplinirea scopurilor.

În plus, îi ajută să-și purifice gândurile, să poată să înceapă o viață nouă în cazul unui eșec sentimental. Este folosit foarte mult mai ales pentru nativii care lucrează în domenii precum media, jurnalism, film, industria muzicii, orice fel de artă, acte de caritate sau cercetare, domeniul sănătății sau domeniul financiar, cât și pentru cei care iau des contact cu apa, pentru marinari sau pescari.

Cristalul norocos pentru Vărsător de acest tip poate să fie întâlnit în mai multe nuanțe, însă de regulă el are cam același mesaj pentru purtătorul său, îndrumând către o minte deschisă, către un orizont infinit, libertate de exprimare, extindere, originalitate, creativitate, explorare și cunoaștere.

Acvamarinul este de regulă o piatră a comunicării, deci va ajuta Vărsătorul să beneficieze de relații în general bune, de contacte favorabile, să nu atragă dușmanii și răutățile, îl ajută la drumuri favorabile și călătorii prolifice, îndrumând în cele din urmă către mai multe orizonturi largi deschise către reușită.

Acest cristal este cunoscut și pentru puterile sale benefice asupra aurei personale, asupra încrederii, dă foarte mult curaj și stima de sine, inhibă trăirile negative, ajută la maleabilitate și la interacționarea cu diverși factori externi, care se face foarte rapid și ușor. Este o piatră foarte indicată mai ales pentru cei care trebuie să vorbească în public, deoarece le oferă flux verbal, inhibă emoțiile, reduce orice teamă, orice fobie.

De asemenea, acest cristal – acvamarinul ajută foarte mult și la durerile de gen reumatic, fiind adesea folosit în cristaloterapie, reduce foarte mult suferințele trupului, fiind indicat și pentru adolescenți deoarece echilibrează hormonii acestora sau pentru femei aflate la menstruație ori la menopauză. Acest cristal poate să fie ținut în băuturi deoarece el nu este toxic, dimpotrivă energizează băuturile, iar dacă este purtat constant la gât atunci va ajuta la reglarea bolilor.

Agatul

Un alt cristal norocos pentru nativii din zodia Vărsător este și agatul de culoare bleu, însă acesta este mai puțin specific, motiv pentru care nu vom insista atât de mult, mai ales pentru că este un cristal specific pentru majoritatea zodiilor.

Totuși acesta este indicat de către astrologi mai ales pentru nativii din zodia Vărsător care lucrează în domenii media, în jurnalism, în transporturi, în comerț, în servicii de curierat, în învățământ și altele, fiind o piatră care aduce în general protecție și vindecare, fidelitate și bună stare.

El tinde să aprofundeze foarte mult și foarte bine toate stările pozitive, alungă ghinioanele și ajută foarte mult la stările de anxietate, de neliniște, ajutând nativii să treacă cu bine peste eșecuri și pierderi sentimentale.

Se spune că Vărsătorul, fiind un semn al viitorului și inovației, are capacitatea de a simți energia cosmică într-un mod aparte. Acest lucru îl face să fie mai deschis spre explorarea lumii cristalelor și descoperirea modurilor în care acestea îl pot ajuta să își îndeplinească potențialul maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.