Interpretare vis in care apare o bomba nucleara

0
951
O bomba Sursa: radiatii-nucleare.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o bomba nucleara. Atunci cand visezi o bomba nucleara aceasta poate sa simbolizeze de fapt o mare surpriza neplacuta ce iti apare in viata, cel mai probabil o intamplare neprevazuta care te va afecta atat pe tine cat si pe cei din jur. Bomba nucleara mai reprezinta desigur si faptul ca simti ca esti la capatul puterilor si nu mai poti face absolut nimic, esti amenintat de cei din jur, esti chiar si in fruntea situatiei insa iti scapa de sub control.

O bomba Sursa: radiatii-nucleare.blogspot.com
O bomba
Sursa: radiatii-nucleare.blogspot.com

Bomba nucleara poate sa sugereze un om ostil din preajma, furios, care poate sa comita multe nedreptati ori chiar faptul ca tu esti acela, avand si un puternic instinct autodistructiv. E posibil ca atunci cand iti apare o bomba nucleara in vis sa ai nevoie si sa stergi o parte din tine, sa elimini ceva ce te afecteaza foarte tare, vrei sa te reneasti prin distrugere, sa te regenerezi.

Atunci cand visezi ca o bomba atomica e pe cale sa explodeze sau chiar explodeaza inseamna ca un amic te minte, te tradeaza si iti va face mult rau in cele din urma. In general simbolizeaza o schimbare dramatica atat la exterior cat si la interior, o schimbare care se apropie cu pasi repezi.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare pardoseala
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.