Interpretare vis in care apare un urs

0
8196
Interpretare vis in care apare un urs

Interpretarea viselor in care apare un urs. Atunci cand visezi un urs inseamna ca au un dusman foarte puternic si bogat care te vede ca pe un rival iar daca visezi ca ai un urs inseamna ca te vei certa cu prietenii. In momentul in care visezi ca te ataca un urs inseamna ca trebuie sa fii mai precaut iar daca visezi ca ai un urs brun inseamna ca pasiunile tale sunt prea brutale si trebuie sa te mai temperezi dar si ca dusmanii tai sunt foarte cruzi.

In cazul in care visezi ca fugi in fata unui urs inseamna ca vei reusi sa eviti cu multa tenacitate un pericol iar daca visezi ca gonesti un urs acesta este un vis de regula bun. Cand visezi ca inlaturi un urs pe care apoi il omori inseamna ca dusmanii tai nu vor reusi sa iti faca rau iar daca visezi ca vezi un urs din departare inseamna ca ai parte de dusmani care iti pun piedici.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un omor/ a omori

urs

In cazul in care in vis iti apare un urs linistit inseamna ca cineva clevesteste impotriva ta iar daca visezi ursi mari acestia reprezinta certuri de proportii, calomnii, barfe. Ursii din vis care mormaie inseamna ca ai dusmani care te silesc sa faci ceva impotriva dorintei tale iar daca visezi ca omori un urs inseamna ca vei reusi sa pagubesti un dusman, sa il invingi.

Ursul din vis mai poate simboliza si provocarile de care aveti parte in afaceri iar daca visati ca il ucideti, acesta mai poate semnifica si faptul ca ati scapat de oameni pe care nu vi i-ati dorit in anturajul vostru. Atunci cand o fata viseaza un urs acest lucru mai poate simboliza si faptul ca poate intra in conflict cu unele persoane care ii stau in cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.