Interpretare vis in care esti plin cu cosuri pe fata

0
22357
Interpretare vis in care esti plin cu cosuri pe fata

Interpretarea viselor in care esti plin cu cosuri pe fata ilustreaza in unele situatii probleme personale pe care trebuie sa le confrunti, se refera la propria imagine pe care o abordezi in societate sau in cercuri mai restranse.

In cazul in care visezi ca ai cosuri pe fata si iti este rusine sa iesi afara din casa s-ar putea ca in viata reala sa apara unele probleme de natura personala care sa te impiedice sa relationezi normal cu persoanele din jurul tau, aspecte mai putin placute ce tin de trecut ar putea sa te puna intr-o lumina mai putin placuta si sa iti creeze disconfort.

Daca visezi asa ceva inseamna ca ai uneori o parere prea buna despre tine si nu ar strica sa te domolesti intrucat exista sansa ca in curand cineva sa te faca de ras.

Visul in care ai cosuri multe pe fata poate simboliza si faptul ca te simti incomod(a) intr-o relatie anume, nu iti convine felul in care te trateaza cineva la un moment dat sau nu iti prieste atitudinea manifestata fata de tine intr-o situatie mai delicata.

Visul arata faptul ca niste cunostinte apropiate, rude sau prieteni nu te respecta cum trebuie si s-ar putea chiar sa iti terfeleasca imaginea in fata altora.

In situatia in care la serviciu te simti putin dat la o parte ar putea sa insemne ca nu se doreste participarea ta la niste proiecte mai ample sau nu este apreciata munca si colegialitatea ta.

Uneori asemenea vis poate sa reflecte problemele cu care o sa te confrunti in scurt timp si pe care daca nu le tratezi asa cum trebuie o sa provoace o reactie in lant pe care nu o sa o mai poti controla.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dezmostenit

plin de cosuri

Totodata, daca visezi ca incerci sa iti tratezi cosurile sau sa le scoti semnifica faptul ca in realitate o sa incerci sa te ocupi de imaginea ta, incerci sa aduci imbunatatiri, s-ar putea la fel de bine sa incerci in curand sa iti maschezi fata de cineva unele aspecte sau laturi ale personalitatii care nu sunt laudabile.

In unele situatii aceeasi scena prefigureaza niste ocazii mai speciale in care o sa ai posibilitatea de a-ti confrunta propriii demoni, cu alte cuvinte se poate ca in scurta vreme sa ai niste iesiri destul de neplacute la adresa cuiva si apoi sa iti para rau.

Visul in care iti cureti cosurile de pe fata poate sa sugereze faptul ca in curand vei avea ocazia sa tratezi pentru totdeauna aspectele care te deranjeaza in mod special intr-un domeniu de activitate, astfel este posibil sa incerci sa iti schimbi comportamentul fata de colegi si sa incerci sa fi mai prietenos(oasa).

Daca aceeasi ipostaza o aplici si in alte relatii sau in cadru familial, ori relational sau sentimental exista posibilitatea unei imbunatatiri substantiale.

In cazul in care visezi asa ceva se poate ca in realitate sa iti imbunatatesti legaturile sentimentale sau relatiile cu neamurile cu care nu a mai vorbit de multa vreme.

De asemenea, s-ar putea ca in scurt timp sa renunti la unele ambitii personale si paguboase care te impiedica sa ai o relatie de colaborare normala intr-o afacere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.