Interpretare vis in care apare o femeie

0
24802
Interpretare vis in care apare o femeie

Interpretarea viselor in care apare o femeie. In cazul in care visezi o femeie tanara inseamna ca vei fi calomniat de dusmani, te vor rani in cele mai sensibile puncte si daca visezi o femeie batrana inseamna ca vei auzi vesti urate despre o persoana foarte draga tie. In cazul in care visezi o femeie care spala haine inseamna ca vei avea parte de mult noroc in viata si ca vei fi avansat poate la locul de munca ori in societate.

Daca femeia din visul tau este bolnava inseamna ca vei avea parte de un deces in familia ta iar in cazul in care aceasta este batuta de tine, inseamna ca vei avea parte de dispute aprinse posibil cu partenerul de viata. In functie de restul simbolurilor se poate interpreta si mai bine visul in care apare o femeie.

In alta ordine de idei, in cazul in care iti apare o femeie care este gravida inseamna ca vei avea parte de greutati in viata de zi cu zi, iar daca visezi mai multe femei care lucreaza, la un loc, inseamna ca vei avea parte de multa cearta, mai ales daca ele se cearta intre ele, atunci in viata ta vor aparea multe greutati, poate chiar lipsuri, insatisfactii, vremuri pline de greutati si de necazuri.

In cazul in care visezi o femeie care moare inseamna ca vei avea parte de o despartire de un prieten drag sau de o cunostinta apropiata, acelasi lucru fiind aplicat si in cazul in care visezi o femeie pe care o iei de nevasta, visul aducand cu sine multa cearta.

femeie latina

Daca visezi mai multe femei bolnave inseamna ca vei avea parte de intrigi din partea colegilor de la locul de munca. Femeia din vis in general reprezinta certuri, tradare minciuni, neplaceri iar daca ea are parul alb inseamna ca oamenii de langa tine nu sunt sinceri, iti vor provoca amaraciune in suflet, toata adaugandu-se la un sentiment puternic de incertitudine pentru tine, poate chiar o parere de rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vampir

Atunci cand visezi ca te iei la cearta cu o femeie inseamna ca vei avea neplaceri in familie si daca aceasta este si batrana inseamna ca vei avea parte de foarte multe vesti proaste, posibil si pierderea sanatatii, deoarece te vei imbolnavi foarte grav. In traditia romaneasca a interpretarii viselor se mai spune ca daca visezi o femeie care este batrana si are foarte multe riduri inseamna ca vei avea parte de o calatorie cu multe neplaceri si obstacole iar daca ea este si bolnava inseamna ca vei primi o veste despre decesul cuiva drag.

O femeie blonda in vis inseamna ca vei avea parte de bogatii de amploare si pe de alta parte, o femeie bruna, bruneta, inseamna ca vei avea parte de dragoste si de pasiune.

Cand visezi o femeie cheala inseamna ca vei avea parte de o casnicie fericita iar in cazul in care visezi ca ai de-a face cu o femeie cinstita inseamna ca ti se vor apara interesele. Daca vezi un grup de femei in vis care se cearta, se spune ca acestea prevestesc vremuri foarte grele care vor veni cu multe lipsuri materiale.

Daca visezi o femeie cu barba inseamna ca e posibil ca in viata ta sa ai parte de un deces sau chiar tu sa fii cel care poate muri iar daca visezi ca vorbesti cu o femeie cocheta inseamna ca vei avea parte de o boala grea. O femeie cu costum in vis reprezinta de regula lipsa ta de organizare in viata reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.