Saturn in relatie cu planetele

0
180
Saturn

Saturn in conjunctie cu Uranus arata foarte putine influente asupra vietii oamenilor, dar cele manifestate sunt doar pe planul gandirii. De aici pot sa rezulte mai mult cateva modificari asupra aspectului mental, prea putin in calitatile personale ale nativilor. Cand Saturn este in aceasta relatie cu Uranus se vor observa puternice inclinatii catre viata mistica, oculta, intr-o oarecare masura, desi aceasta inclinatie poate sa ramana totusi latenta si sa nu se manifeste.

Totodata arata si inclinatii catre studii si scopuri mai putin obinuite, care vor atrage la un nivel de amploare. Asadar se va manifesta o forma de acumulare a cunostintelor, prea putin a lucrurilor materiale, fiind evidenta si o putere pentru organizare in legatura stransa cu toate acestea. In acest aspect nativii pot ajunge sa aiba o concentrare de amploare pusa in scopul unui anumit ideal.

Saturn in conjunctie cu Neptun se declara a fi o pozitie putin mai bizara, avand o influenta greu de descris, insa nativii pot sa raman chiar neatinsi de aceasta conjunctura. Insa aceasta vibratie are menirea de a uni mintea omului cu natura de ordin spiritual, ceea ce poate sa creeze ganduri elevate, dar si forme de degradare, asta in functie de cum progreseaza sufletul.

Efectele cele mai posibile ale acestei conjuncturi pot sa se rezume la experimentele facute in limitarea destul de severa a libertatilor personalizate, pe de o parte aparand influenta unui dusman si pe de alta parte aparand o serie de circumstante peste care nativii nu-si pot manifesta controlul absolut. Acestea doua situatii au ca unic efect izolarea individului in sine si reflectarea asupra sinelui, intr-o stare destul de profunda.

Saturn in opozitie cu Uranus nu vor afecta viata zilnica a indivizilor, din motiv ca aceasta pozitie afecteaza doar la nivel mental intr-o mica proportie. Ea se concretizeaza insa in dorinta pentru lucrurile care nu sunt comune, pentru ceea ce este excentric, obiceiuri bizare ale intelectului, creand dorinte si pareri mai putin ortodoxe.

In cateva perioade insa din viata indivizilor acestia vor avea o serie de experiente neplacute pornite din ideile precedente, care insa pot parea un punct de stagnare in cariera. Totul se poate remedia insa prin folosirea calitatilor personale, a puterii interioare si a caracterului, toate dezvoltate anterior.

Citește și:  Astrologia holistica

Saturn in opozitie cu Neptun aduce cu sine cateva situatii destul de remarcabile venite intr-o perioada mai putin asteptata din viata. Vibratia creata este distinsa si tine de natura reala la care oamenii din prezent nu pot raspunde totalmente, iar ceea ce poate insemna intr-adevar influenta este peste puterile de intelegere a indivizilor.

Saturn

Ceva anapoda pare ca da aceasta opozitie si preconizeaza lipsa roadelor muncii, cel putin pe acest pamant, ramanand in cele din urma o situatie fara suspiciuni. Este indicat sa va paziti de egoismul subtil ce poate aparea, sa nu-i dati frau liber, sa nu cultivati prea multe ganduri la nivel psihic si sa va temperati melancolia, care este vibrata de aceasta opozitie.

Saturn in trigon cu Uranus prezinta o cheie inalta ce vizeaza doar clarvazatorii, pentru cei mai slabi din punct de vedere intelectual, care nu au inclinatii metafizice ramanand neinteleasa. Aspectele benefice din aceasta pozitie nu vor putea fi atinse decat in alta viata, mai ales pentru ca tine de ocultism, posibila numai persoanelor inzestrate cu abilitati fascinante, indivizii pot sa incerce sa se concentreze asupra avantajelor din viata si sa isi pastreze mintea libera ca sa nu isi mai lege si sufletul de mintea si asa chinuita.

Saturn in  trigon cu Neptun da o mare capacitate de concentrare asupra eforturilor ce trebuie depuse pentru o oarecare directie, care capata sensuri speciale si necesita multa hotarare. Aceasta pozitie poate sa dea putere de a trece peste obstacolele si peste infrangeri, mai ales daca influenta este inteleasa si utilizata pe deplin, se va crea o legatura puternica intre natura spiritului si lucruri bizare din jur, intervenind capacitatea de a urma propria cale, care se va face fara aprobarea celor din jur.

Totodata indivizii sunt sfatuiti sa isi extinda compasiunile si sa isi dezvolte dragostea fata de cei din jur. Muzica este cea care poate sa ajute in astfel de situatii, insa muzica de suflet, mistica, cu note orientale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.