Horoscop luna martie 2013 – zodia Taur

0
105
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Taur se pare că luna martie nu debutează atât de bine precum pentru alte zodii. E posibil ca în acest context să fie vorba despre o serie de inconveniențe, neplăceri, cauzate de un stres anterior, ori de o nerealizare mai trecută.

Martie 2013 a adus pentru Taur momente unice sub influența astrelor. Analizând acele vremuri, observăm modul în care astrele ne-au ghidat și ne-au format deciziile. Este fascinant să vedem cum energia planetară de atunci poate fi încă resimțită în deciziile și evenimentele recente.

Acum în viața Taurilor e posibil să revină o datorie din trecut, cineva își va revendica poate banii cuveniți, ori un favor ce trebuia întors. Totuși în familie și în iubire lucrurile par să capete o întorsătură bună începând cu data de 2 martie, deși în zilele de 3, 4 și 5 martie chiar dacă nu aveți conflicte cu cei dragi, intervine măcar o perioadă de astenie, o lipsă de chef de a-i baga în seamă, îi veți neglija puțin, ceea ce poate duce la multe certuri.

Odată trecute aceste zile, în viața voastră se va instala o armonie deplină, deoarece după cum bine putem observa în astre, armonia și iubirea vor căpăta un mare preț. Nativii Taur vor avea multe de oferit și cu cât vor oferi și ei mai multe, cu atât vor fi mai fericiți și mai împliniți. Pentru cei care nu au familie, e bine ca în această perioadă de început a lunii martie să încerce să se axeze pe relațiile cu prietenii, îi va face foarte fericiți să știe că sunt înconjurați de cei dragi.

Horoscop luna martie 2013 - zodia Taur

E bine totuși ca în zilele de 8 și de 9 martie să ocoliți o parte din oamenii cu care în trecut sau chiar în prezent nu vă înțelegeți atât de bine. Cât despre carieră, se pare că luna martie, deși debutează într-un context destul de nefast sau cel puțin anapoda, oarecum trist, lipsit de succes, situația se va ameliora simțitor și vă va oferi o serie de oportunități de câștiguri pe care veți avea ocazia să le împărțiți cu cei dragi.

Dacă în zilele de 3 și 6 martie e bine să nu faceți niciun fel de achiziție, deoarece e posibil să vă ardeți, să ieșiți în pierdere, atunci vă puteți pune toată baza în zilele de 7, 10 și 13 martie.

Cariera, chiar dacă nu vă aduce mari realizări sau împliniri spirituale, măcar vă pregătește o punguliță plină cu surprize financiare. Totuși trebuie să fiți atenți, deoarece se pot ivi o serie de probleme în zilele de 19 și de 20 martie, așa că mai bine să fiți cu ochii în patru și să nu dați curs certurilor nici cu colegii și nici șefii de la locul de muncă.

Chiar dacă cineva vă provoacă, mai bine lăsați-l în ale lui și vă vedeți de treabă în continuare, cu siguranță veți avea o satisfacție mai mare chiar dacă nu pe moment. Zilele de 22 și 25 martie vă sunt foarte favorabile, puteți lua decizii în ceea ce privește cariera dumneavoastră și în plus aveți șansa să fiți răsplătiți pentru un efort depus cu ceva timp în urmă.

Luna martie a anului 2013 aduce nativilor și o serie de câștiguri, aceștia neavând grave probleme cu finanțele, mai ales pentru că de-a lungul vieții au învățat să fie cumpătați, au învățat să prețuiască bunurile pe care le au, iar în momentul de față orice nativ, chiar dacă nu o duce excelent în această privință, măcar nu se poate plânge că moare de foame.

În zilele de 7 și de 8 martie se pot prevedea o serie de câștiguri mai bune, sau poate primiți anumite bonusuri, ori reușiți să atrageți laudele unei persoane care în cele din urmă vă oferă cadouri de recunoștință pentru munca pe care ați depus-o în favoarea sa. În același context, însă, se mai poate vorbi și despre faptul că fiind luna cadourilor, în special pentru femei, e posibil ca nativele din zodia Taur să fie foarte câștigate și să primească daruri de la toată lumea.

Zilele de 14 și 17 trebuie ocolite pentru decizii, tranzacții, dacă doriți să achitați o datorie, mai bine o lăsați pe altă zi. Dacă vreți să vă cumpărați ceva, mai bine amânați momentul, deoarece e posibil să fiți păgubit, înșelat, să vi se arate în fața ochilor ceva și să vă alegeți în cele din urmă cu totul altceva. Dacă însă trec aceste zile, atunci finalul de lună este foarte favorabil pentru orice fel de tranzacții, de investiții, și vă puteți face de cap, cum s-ar spune, puteți să fiți puțin extravaganti și să vă faceți anumite mofturi. Întâlnirile și călătoriile pentru nativii din zodia Taur sunt foarte favorabile începând cu a doua jumătate a lunii.

Citește și:  Despre astrologia vedică

Pentru cei singuri, care nu au un iubit sau o iubită, se poate ca luna martie să le aducă și o surpriză plăcută, să cunoască persoane noi care le atrag privirile, să se simtă îndrăgostiți. Însă trebuie să fiți atenți, deoarece acestea vor putea fi concretizate mai ales spre finalul lunii, însă unele zile nu sunt potrivite pentru niciun fel de decizie, mai ales pentru cele care țin de societate, de afaceri, și în general de oameni. Acestea sunt zilele de 5 și 10 martie, precum și zilele de la finalul lunii, 17, 19 și 31 martie.

E mai bine ca în această perioadă să ocoliți să legați noi prietenii, să nu faceți compromisuri față de oameni pe care nu îi cunoașteți atât de bine, să nu vă legați de o persoană care vă fascinează și vă poate trăda oricând.

Sfatul nostru este să fiți prudenți și să nu lăsați pe nimeni să vă fure rațiunea, să vă spulbere gândurile, oricât de mult farmec ar avea. Luna martie a anului 2013 aduce nativilor din zodia Taur o serie de încercări și pe planul sănătății. Este bine ca ei să își vadă de viața de sănătate, mai ales acolo unde, de pildă, au un cuvânt de spus.

Anume, ei trebuie să se odihnească mai mult, să nu se întreacă cu munca, să aibă grijă de ceea ce consumă în alimentație, să fie cumpătați în eforturile pe care le depun, să nu facă abuz de energizante și așa mai departe. Zilele de 1 martie, 4 martie și 6 martie pot aduce chiar mici indispoziții cauzate de aceste abuzuri, ori se mai poate vorbi în cazul celor mai sensibili, chiar de faptul că vor avea parte de probleme cauzate de schimbarea vremii, de inconstantă temperaturii.

Este indicat să nu vă lăsați păcăliți de vremea frumoasă de afară și să nu vă aventurați în haine sumare, deoarece altfel finalul lunii martie vă poate surprinde chiar pe patul de spital, deoarece ultimele zile se pare că veți avea de furcă cu sănătatea, din cauza alinierii unor contexte nefavorabile.

constelatie taur

În zilele de 7 și de 8 martie se pot prevedea o serie de câștiguri mai bune, sau poate primiți anumite bonusuri, ori reușiți să atrageți laudele unei persoane care în cele din urmă vă oferă cadouri de recunoștință pentru munca pe care ați depus-o în favoarea sa. În același context însă se mai poate vorbi și despre faptul că fiind luna cadourilor, în special pentru femei, e posibil ca nativele din zodia Taur să fie foarte câștigate și să primească daruri de la toată lumea.

Zilele de 14 și 17 trebuie ocolite pentru decizii, tranzacții, dacă doriți să achitați o datorie mai bine o lăsați pe altă zi, dacă vreți să vă cumpărați ceva mai bine amânați momentul, deoarece e posibil să fiți păgubit, înșelat, să vi se arate în fața ochilor ceva și să vă alegeți în cele din urmă cu totul altceva.

Dacă însă trec aceste zile, atunci finalul de lună este foarte favorabil pentru orice fel de tranzacții, de investiții și vă puteți face de cap, cum s-ar spune, puteți să fiți puțin extravaganti și să vă faceți anumite mofturi.

În cazul în care aveți planuri noi și doriți să le desfășurați în luna martie, atunci e bine să așteptați măcar până la final de lună, deoarece martie nu vă este deloc favorabil schimbărilor radicale. Singurele zile bune din cadrul acestei luni în care puteți adopta ceva sau puteți face unele schimbări sunt zilele de 10 și de 11 martie, în rest însă nu sunt indicate niciun fel de modificări. Preferabil este să rămâneți la rutina zilnică.

Privind retrospectiv, putem să înțelegem cum s-a reflectat horoscopul în viața noastră de zi cu zi. Știind aceasta, ne oferă o perspectivă asupra modului în care astrele ne influențează viața și cum am evoluat de-a lungul anilor sub acest ghid stelar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.