Interpretare vis în care apare un desert (dulce / pustiu)

0
2319
Interpretare vis in care apare un desert dulce pustiu

Atunci când visați un desert dulce, acesta este, de regulă, un semn de noroc, la fel și în cazul în care visați orice fel de fruct care este foarte bine copt. Visul mai simbolizează și multă armonie, fericire pașnică, relaxare în prezența persoanei pe care o iubiți.

În cazul în care visați că savurați un desert care nu este foarte extravagant, este simplu, înseamnă în realitate că veți găsi liniștea și veți avea parte de un trai comod, simplu, dar foarte liniștit. Pe de altă parte, dacă visați că serviți/mâncați un desert foarte dulce, extravagant, înseamnă că în viața reală veți avea parte de un trai plin de lux, după care multă vreme ați tânjit.

desert

Se mai poate spune că un desert reprezintă și faptul că veți reuși să vă relaxați după o perioadă de stres, vă veți înțelege mai bine cu membrii familiei, vă veți crea un confort de care să vă bucurați împreună cu aceștia.

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „gem”, „dulceața”, „prăjitura”, „majun”, „șerbet”, „fructe”, „miere” și altele care țin de acest concept.

Pe de altă parte, desertul din vis mai poate fi văzut și ca pustiu, deci o întindere mare de nisip. Astfel, putem spune că dacă ne visăm călătorind prin desert înseamnă că în realitate ne este teamă să nu fim părăsiți, nu vrem să cădem pradă deceptiilor, însă e posibil ca lucrurile de care ne ferim să ne fie destinate, astfel că desertul mai reprezintă și durere psihică, oboseală cronică.

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „oază”, „nisip”, „pustiu”.

Atunci când visezi că ești prin desert și te arde soarele foarte tare înseamnă că în realitate vei avea parte de un efort prelungit dacă vrei să reușești să faci ceva, trebuie să lupți atunci când vrei să câștigi, niciun campion nu ajunge la titlu fără lupta acerbă cu sine. Dacă visezi o caravană care merge printr-un desert înseamnă că în realitate vei avea parte de o excursie care te bucură, îți oferă multe satisfacții, mai ales morale.

Atunci când visezi că mergi prin desert fără niciun indiciu unde vei ajunge înseamnă că în realitate vei avea parte de pierderi, te vei chinui mult și în final nu vei avea nimic de cules, având în vedere că e posibil să te lupți singur și cu siguranță singur vei și rămâne. Vei avea parte de multe ghinioane și de multe obstacole. Totodată, e posibil să-ți faci singur viața amară deoarece stai mereu stresat și te gândești că nu vei avea niciun folos de la viață, te frustrezi singur.

Citește și:  Interpretare vis în care apar banane

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că mergi prin desert înseamnă că cineva te va bârfi și vrea să-ți strivească și demnitatea, vrea să te compromită, să-ți facă rău, motiv pentru care în cele din urmă te vei izola.

Desertul este desigur și simbolul rătăcirii, al faptului că nu te poți regăsi pe tine însuți, ești pierdut între sentimente confuze, te retragi mereu, ești sfios, însă ai o mare rezistență la efort fizic și psihic, simți necesitatea unei împliniri și crezi că chinuindu-te așa vei reuși. E posibil să duci și o mare lipsă de iubire, să ai multe obstacole financiare și din acest motiv să nu poți realiza ceea ce ți-ai propus, nu ai capacitatea de a te controla.

desertt

Dacă visezi dune de nisip din desert înseamnă că ești pierdut în timp și spațiu, nu prea ai habar ce se întâmplă cu tine, totul se modifică mereu în jurul tău, nu prea îți poți găsi locul pe pământ, ești nesigur și instabil.

Pe de altă parte, atunci când visezi un desert se mai spune și că ești capabil să te analizezi singur, să devii propriul critic, pentru a te îndrepta în cazul în care este nevoie, desertul reprezentând și modul tău de a vedea viața, lumea per ansamblu, puterea de a te exterioriza sau interioriza, capacitatea de a arăta lumii cine ești și ceea ce simți.

Visul în care apare un deșert dulce și pustiu poate fi un simbol al dorințelor neîmplinite, al singurătății sau al căutării de satisfacție. Deșertul dulce în vis poate sugera că, deși te confrunți cu o perioadă de goliciune sau lipsă în viața ta, există totuși posibilitatea de bucurie și satisfacție. De asemenea, poate indica dorința de a găsi plăcere și confort în condiții dificile.

Pe de altă parte, acest vis poate reprezenta un conflict între nevoile și dorințele tale, sugerând că ceea ce pare atrăgător poate fi, de fapt, gol sau lipsit de substanță. Reflectând la sentimentele tale în vis și la modul în care interacționezi cu deșertul, poți obține o perspectivă asupra căutării tale pentru echilibru între plăcere și împlinire. Pentru mai multe informații despre interpretarea viselor cu dulciuri, te invit să consulți și articolul nostru despre acest subiect aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.