Interpretare vis in care apare nisip

0
6687
Nisip Sursa: cartilibere.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare nisip. Atunci cand visezi nisip inseamna ca esti prins in visare, esti o persoana spontana, dai semne de multe iubire, desi esti pasiv in acelasi timp.

Nisip Sursa: cartilibere.blogspot.com
Nisip
Sursa: cartilibere.blogspot.com

Nisipul mai poate insemna si faptul ca pui suflet in tot ceea ce faci si ca in realitate traiesti in prezent, esti o fire romantica, dar din cauza sentimentelor ai foarte multe de pierdut. Se mai spune ca atunci cand visezi nisip inseamna si ca te vei apropia de familie si de partea spirituala a vietii, vei incepe sa traiesti mai mult cu sufletul decat cu mintea, iar banii incep sa te intereseze cat mai putin. Cand visezi castel de nisip inseamna ca te-ai indepartat prea mult de familie iar daca visezi pur si simplu nisip se spune ca o persoana rautacioasa, stearsa, va incerca sa te influenteze, chiar impotriva dorintei tale.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca nisipul ne duce cu gandul la desert deci la pustiu ceea ce inseamna ca e posibil sa te ratacesti, sa nu mai stii care iti este directia in viata, sa traiesti intr-o continua iluzie, sa devii prea visator si sa fii sclavul viselor si al oazelor, sa nu mai desparti realitatea de visare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un copac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.