Interpretare vis în care apare nisip

0
10200
Interpretare vis in care apare nisip

Atunci când visezi nisip înseamnă că ești prins în visare, ești o persoană spontană, dai semne de multă iubire, deși ești pasiv în același timp.

Nisipul mai poate însemna și faptul că pui suflet în tot ceea ce faci și că în realitate trăiești în prezent, ești o fire romantică, dar din cauza sentimentelor ai foarte multe de pierdut.

Se mai spune că atunci când visezi nisip înseamnă și că te vei apropia de familie și de partea spirituală a vieții, vei începe să trăiești mai mult cu sufletul decât cu mintea, iar banii încep să te intereseze cât mai puțin.

nisip

Când visezi castel de nisip înseamnă că te-ai îndepărtat prea mult de familie, iar dacă visezi pur și simplu nisip, se spune că o persoană răutăcioasă, ștearsă, va încerca să te influențeze, chiar împotriva dorinței tale.

Nu trebuie să ignorăm nici faptul că nisipul ne duce cu gândul la deșert, deci la pustiu, ceea ce înseamnă că e posibil să te rătăcești, să nu mai știi care îți este direcția în viață, să trăiești într-o continuă iluzie, să devii prea visător și să fii sclavul viselor și al oazelor, să nu mai desparți realitatea de visare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ghimpi

O perspectivă deosebită asupra nisipului în vise poate veni din domeniul spiritual. În unele tradiții, nisipul simbolizează trecerea timpului și efemeritatea. Dacă visul tău a inclus un ceasornic de nisip sau un calendar, s-ar putea să fie un semnal că timpul este o resursă pe care ar trebui să o valorizezi mai mult.

Dacă acest articol ți-a fost de ajutor, poate că te-ar interesa și interpretarea visului în care îți este foarte sete și când bei apă, ai în gură nisip. Acesta este un alt tip de vis care implică nisipul dar abordează o temă diferită, și poate aduce clarificări adiționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.