Interpretare vis in care apar kiwi

0
1105
Interpretare vis in care apar kiwi

Interpretarea viselor in care apar kiwi. Atunci cand visezi un kiwi inseamna ca vei avea parte de foarte multa sanatate, poate chiar nu duci lipsa de nimic, toate lucrurile iti merg bine si ai multa energie, esti plin de viata si de optimism.

Pe de alta parte acest fruct exotic poate sa simbolizeze si faptul ca esti o persoana mai stranie, care nu se regaseste in lumea celorlalti, insa acel straniu trebuie inteles ca si un mister aparte, asemeni parfumului special pe care fructul il are, ai o aura aparte si atragi prin farmecul tau pe care il dezlantui involuntar.

Kiwi insa este si o pasare de marimea unei gaini, care are ciocul lung si ascutit si cel mai important aspect este acela ca kiwi-ul este o pasare de noapte si se hraneste cu insecte si larve.

fructe kiwi

De aici putem sa observam faptul ca persoanele care viseaza adesea un kiwi, fie au un mod de viata anormal, isi duc traiul contrar normelor si conventiilor sociale, nu se lasa nici vazuti si nici nu accepta vreo apropiere sufleteasca.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un liliac

Faptul ca se hraneste cu larve poate sa arate si o gandire minutioasa a individului care viseaza pasarea, mereu da dovada de excentricitate in gandire si poate sa devina in cele din urma un inadaptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.