Interpretare vis in care esti intr-un depozit gol

0
129
Interpretare vis in care esti intr-un depozit gol

Interpretarea viselor in care esti intr-un depozit gol se refera la lipsa unor solutii sau a unor mijloace la care sa apelezi in anumite situatii.

Daca visezi ca esti intr-un depozit gol este un semn ca in viata reala o sa duci lipsa de idei sau solutii la niste probleme ce vor aparea in viitorul apropiat.

Un depozit in vis simbolizeaza in majoritatea cazurilor un fond inca neaccesat de talente sau calitati latente care asteapta sa fie descoperite si folosite, semnifica o rezerva care poate sa fie accesata in situatii deosebite si utilizata cu succes.

La fel de bine un depozit ilustreaza o acumulare de cunostinte sau de reflexe automate, o acumulare de experiente si modalitati care inca nu pot sa fie utilizate decat in momentul aparitiei unei conjuncturi potrivite.

In cazul in care visezi ca esti intr-un depozit gol este un semn ca nu o sa ai posibilitatea de a te descurca intr-o situatie mai grea si care s-ar putea sa dureze ceva mai mult timp.

Daca in realitate te gasesti intr-un moment de criza in plan profesional s-ar putea sa nu gasesti intelegerea celorlalti pentru a trece mai departe sau, intr-o alta ordine de idei, se poate intampla sa nu iti fie pusa la dispozitie o baza tehnica de care ai nevoie.

depozit gol

De asemenea, aceasta ipostaza poate presupune si faptul ca o anumita situatie creata la locul de munca o sa te depaseasca din punct de vedere intelectual si nu o sa faci fata.

Daca ai probleme similare intr-o afacere personala atunci si acolo este valabil aceeasi situatie, semnifica lipsa unor fonduri banesti sau a unui parteneriat stabil, s-ar putea ca in curand sa te trezesti ca ramai cu traista goala si nu o sa gasesti o solutie sa remediezi problema aparuta.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pământul distrus de potop

Daca visezi ca esti intr-un depozit gol atunci se poate ca in realitate sa nu poti sa dai curs unei propuneri de prietenie din partea cuiva, iti lipsesc sentimentele de afectiune sau simpatia, s-ar putea sa refuzi pe cineva in acest sens.

Daca visezi ca esti intr-un depozit de alimente gol atunci este posibil ca in viata reala sa te pregatesti pentru o demisie sau o concediere, inseamna ca nu stai pe roze in acest moment la serviciu si astepti sa se produca o schimbare care o sa te afecteze in mod negativ.

In situatia in care visezi ca esti intr-un depozit de utilaje sau unelte si este aproape in totalitate gol atunci s-ar putea sa apara o problema in familie, o problema legata de casa si sa nu poti sa rezolvi in timp util neajunsurile, semnifica faptul ca o situatie o sa te ia pe neasteptate, nu o sa fi pregatit(a) si s-ar putea sa iasa ceva discutii.

Daca visezi ca esti intr-un depozit de masini care este gol atunci in realitate nu o sa mai ai energia si elanul de a face ceva, probabil o sa ai dificultati in demararea unor proiecte sau la punerea in aplicare a unui plan. Visul semnalizeaza niste situatii in care nu o sa ai posibilitatea de a profita de niste oportunitati avantajoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.