Interpretare vis în care apare un dulap

0
16425
Interpretare vis in care apare un dulap

Atunci când visezi un dulap înseamnă că vei afla în curând un secret, iar dacă visezi că deschizi un dulap, acesta poate simboliza și faptul că ascunzi un adevăr sau unsecret.

Dacă visezi că îți alegi o cravată dintr-un dulap, înseamnă că te așteaptă o mare bucurie, iar dacă visezi un dulap plin cu alimente, înseamnă în realitate mult noroc.

Un alt aspect fascinant al viselor cu dulapuri se referă la obiectele pe care le găsești înăuntru. Obiectele pot avea o semnificație profundă, legată de emoțiile și experiențele tale. Dacă în dulap sunt haine noi, poate simboliza oportunități noi. Pe de altă parte, un dulap gol ar putea sugera sentimente de goliciune sau pierdere.

Dacă visul tău despre un dulap îți provoacă anxietate, s-ar putea să fie util să citești articolul nostru despre interpretarea visului în care ești închis într-un dulap sau spațiu închis. Acesta îți poate oferi indicii despre semnificația și cauzele anxietății onirice.

dulap

Un dulap gol în vis reprezintă faptul că poți fi rănit/a în urma unei altercații ori vei avea câteva probleme financiare, iar un dulap plin reprezintă faptul că vei fi înșelat/ă de partenerul tău de viață. Totodată, dacă visezi un dulap plin cu haine, înseamnă că în realitate vei fi înșelat și vei avea parte de multă amărăciune în viața de zi cu zi.

Atunci când visezi un dulap plin, se mai spune că iubita sau iubitul tău nu-ți este fidel/ă de multă vreme; totuși, dacă visezi un dulap plin cu haine pe care le tot probezi și nu te poți hotărî asupra niciuneia, înseamnă că în realitate e posibil să pleci într-o călătorie sau să fii invitat la o petrecere.

La fel și dacă visezi că îți iei haine din dulap, pentru a le pune într-o valiză, înseamnă că va trebui să te decizi pentru un drum lung.

Pe de altă parte, dulapul plin cu haine mai poate simboliza și faptul că vei avea probleme în viața reală, e posibil să ai multe deziluzii, ceea ce te va duce la o depresie de proporții. Atunci când visezi un dulap cu mâncare, înseamnă că destinul îți este favorabil, iar dacă visezi un dulap gol, înseamnă desigur că vei avea dificultăți materiale.

Pe de altă parte, dacă visezi că deschizi un dulap, înseamnă că vrei să arăți lumii ceea ce simți de fapt, ceea ce gândești, vrei să-ți exprimi sentimentele, trăirile, fără să mai ții vreun secret despre tine. Se mai spune că un dulap plin cu haine reprezintă și faptul că cineva te va răni într-o luptă, iar un dulap gol înseamnă că vei avea multe dezamăgiri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un neon

Nu trebuie să uităm însă că dulapul poate să aibă foarte multe întrebuințări, să fie puse în el foarte multe lucruri, de la dulcețuri, lenjerii, prosoape, haine, încălțări până la lucruri de care nu mai avem nevoie sau vechi, ori lucrurile pe care nu le folosim într-un anume anotimp, cum ar fi hainele de iarnă puse la naftalină pe timp de vară și multe altele.

Asta înseamnă că și în funcție de ce găsim în acel dulap, visul poate să capete cu totul alte conotații. Dacă dulapul este foarte dezordonat, însă poate să reprezinte faptul că în realitate veți avea parte de multă deznădejde, trăiți o viață haotică, nu prea sunteți hotărât în nimic, aveți probleme poate chiar în sânul familiei, ceea ce înseamnă că ar trebui să încercați să le rezolvați.

Dacă visați un dulap bine aranjat, foarte ordonat, înseamnă că veți avea parte de câteva aspecte pozitive.

dulap

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că un dulap în vis este echivalentul trupului feminin din realitate, al pântecelui. Pe de altă parte, atunci când visezi un dulap, acesta mai poate fi și o avertizare asupra faptului că trebuie să încerci să îți ții gura, mai ales dacă el este închis, să nu mai dai tot afară din casă, să îți speli rufele în familie.

Atunci când visezi că cineva îți umblă în dulap și îți schimbă totul complet acolo, îți dă totul peste cap, înseamnă că în realitate vrea să se dea bine pe lângă tine, să intre în viața ta și în intimitatea ta ori vrea să îți impună noi reguli, pe care tu ești în dubii dacă să le accepți sau nu. Gândește-te în primul rând la nevoia compromisului și abia apoi la necesitatea lui.

Se mai spune că atunci când visezi un dulap, acesta poate să reprezinte și faptul că ar trebui să încerci să îți pui viața în ordine, să îți clarifici toate problemele și să încerci să te folosești de toate calitățile tale, nu le mai ține ascunse, pentru că în zadar le ții. Încearcă să te afirmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.