Interpretare vis in care esti inchis intr-un dulap sau spatiu inchis

0
3920
Interpretare vis in care esti inchis intr-un dulap sau spatiu inchis

Interpretarea viselor in care esti inchis intr-un dulap sau spatiu inchis reflecta o stare destul de negativa pe care o sa o traversezi in curand.

Daca visezi ca esti inchis intr-un dulap simbolizeaza o stare psihica destul de neconfortabila pe care o sa o ai din cauza unor aspecte ce le ti ascunse in tine, este posibil ca unele secrete sa fie atat de ravasitoare incat mai bine este sa te inchizi in tine si sa suferi decat sa le dezvalui.

Visul prevesteste o stare de inhibare, o stare de tristete sau anxietate pe care o sa o ai din cauza ca nu te poti manifesta asa cum ai dori cu adevarat.

Cel mai adesea asemenea scena reprezinta o stare de tensiune pe care o sa o resimti in curand, visul este un semn ca anumite lucruri te apasa din ce in ce mai mult si nu poti sa le dezvalui sau nu poti sa le rezolvi singur(a).

Daca in vis esti inchis(a) intr-un dulap si simti ca incet incet nu mai ai aer, in viata reala s-ar putea sa treci printr-o criza majora, este posibil sa ai nevoie de sprijinul cuiva apropiat sau de un confident.

 

Asemenea scena ilustreaza faptul ca nu esti inca pregatit(a) sa faci fata unor situatii noi sau prea complexe pentru tine, este posibil ca sa te afli in curand in fata unei decizii grele si sa nu poti sa te hotarasti in timp util.

inchis intr-o camera

Visul este un semnal ce trebuie sa scapi de o apasare, de o ipostaza sau de o sarcina cu care nu te descurci. Daca esti surmenat(a) din cauza muncii grele pe care o ai la locul de munca sau in alta parte visul te anunta ca trebuie sa iei o pauza sau este nevoie sa iti mai aerisesti creierul plimbandu-te putin singur(a) sau insotit(a) de o companie placuta.
Visul mai arata si un eventual pacat pe care l-ai comis in viata ta si care incepe sa te apase din ce in ce mai tare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cravata

Daca visezi ca stai intr-un dulap si nu poti sa te manifesti sau sa te misti semnifica faptul ca in realitate o sa mergi intr-un loc sau intr-un anturaj in care o sa fi dominat total de catre ceilalti, nu o sa ai nici o sansa de a-ti face cunoscute sau apreciate ideile sau talentele.

Daca visezi ca esti inchis intr-o cripta fara posibilitatea de scapare s-ar putea ca in viata reala sa nu poti inca sa faci un lucru deoarece nu esti pregatit(a), nu ai experienta necesara, nu ai inca pregatit moralul pentru asa ceva.

Asemenea vis poate sa apara in unele situatii in care este nevoie sa indeplinesti o sarcina mai importanta insa, din pacate, nu poti sa te angajezi la o asemenea munca sau plan.

Daca visezi ca esti inchis(a) intr-o camera si nu poti sa mai iesi este un semn ca in realitate anumite activitati te vor acapara cu totul si nu o sa mai poti sa te ocupi si de altceva. Visul in aceasta ipostaza reflecta faptul ca esti total dedicat(a) unui proiect personal si nu te vei lasa pana nu il vei realiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.