Interpretare vis în care apare un melc

0
14902
Interpretare vis in care apare un melc

Atunci când visezi un melc înseamnă că dai dovadă de pasivitate, nu poți fi altfel decât indiferent, iar tocmai de aici se ivește și nulitatea șanselor tale de a fi fericit.

Visul cu un melc poate avea nuanțe variate, în funcție de contextul din vis și de emoțiile asociate. Melcul, cu casa lui pe spate, simbolizează adesea protecție și securitate. Cu toate acestea, poate indica și sentimentul că lucrurile progresează lent în viața reală. La fel ca melcul, uneori este esențial să ne luăm timpul pentru a ne asigura că mergem în direcția corectă, chiar dacă simțim că ne mișcăm lent. Reflectă asupra visului tău și a ceea ce s-ar putea să-ți comunice melcul despre propria ta călătorie și ritmul acesteia.

În aceeași ordine de idei, atunci când visezi un melc înseamnă că te bazezi pe cei din jurul tău, dai dovadă de o precauție aproape excesivă și simți că totul evoluează mult mai greu. Vei cunoaște oameni răi. Melcul din vis îți spune mai degrabă că, dacă ești insistent, vei primi ceea ce vrei, deci trebuie să perseverezi și să lupți ca să ai ceea ce îți dorești, iar în cele din urmă te vei bucura de roadele muncii tale.

Pe de altă parte, dacă visezi un melc cu casă în spate care merge încet înseamnă că vei avea parte de un drum mai lung, însă dacă îl visezi fără casă înseamnă că cei din jurul tău sunt oameni falși, lipsiți de caracter, sunt în stare să facă orice numai să aibă ei de câștigat, cu riscul de a-ți crea ție probleme.

grup de melci

Dacă visezi un melc care tocmai s-a închis în cochilia lui înseamnă că șefii de la locul de muncă te consideră o persoană foarte harnică, te apreciază, te simpatizează și te vor răsplăti pe măsură.

Dacă visezi mai mulți melci înseamnă că îți va lipsi foarte mult cheful de muncă, dorința de a face ceva, vei sta toată ziua fără să faci nimic.

Dacă visezi un melc care îți scoate coarnele înseamnă că vei avea unele probleme la locul de muncă, e posibil să întâmpini greutăți financiare, iar dacă visezi un melc care merge prin grădină înseamnă că ești un om schimbător, care nu se lasă modelat, este plin de surprize, însă e posibil ca tot în acest context să apară o persoană în viața ta care se va lua constant de tine, nu îți va da pace, își va manifesta posesivitatea față de tine.

Dacă visezi un melc care se urcă pe un copac înseamnă că vei afla noutăți care te bucură, ori vei purta o discuție cu cineva iar totul se va termina cu plâns, poate de fericire, poate de resemnare.

Dacă visezi un melc care pur și simplu stă înseamnă că trebuie să încerci să fii mai temperat, să nu îți mai bați capul cu toată lumea și să îți vezi numai de ale tale, nu face abuzuri.

În tradiția populară românească se mai spune că dacă visezi un melc care își cară casa în spate înseamnă că și tu îți vei ridica în curând o casă sau îți vei construi una. Totuși, melcul din vis îți atrage și atenția asupra faptului că trebuie să încerci să fii puțin mai răbdător și să nu te grăbești, deoarece în cele din urmă tot vei primi ceea ce îți este destinat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o nevăstuică

Se mai spune că dacă visezi un melc ieșit din cochilia lui înseamnă că simți cum trece timpul prea încet, ai vrea să grăbești lucrurile, să faci totul mai repede, ești nerăbdător, simți că ești inactiv, vrei ca totul să se întâmple deja, să nu mai stai după alții și să nu depinzi de nimeni.

În același timp, acest vis mai poate simboliza și necesitatea unei susțineri din partea celor din jur, mai ales pentru că ești o persoană mai slabă de înger, ți-e teamă să acționezi, să iei decizii, să faci singur ceva, vrei sfaturi, susținere și protecție.

În tradiția egipteană se spune că forma de spirală pe care o are cochilia reprezintă toate fazele prin care luna poate trece, aducând desigur în discuție și feminitatea, puterea de seducție și fantezia.

Se mai spune că atunci când visezi un melc înseamnă că cei din jur râd de tine, se bucură dacă ai parte de eșec, nu te sprijină și nici nu te compatimesc.

În cazul în care visezi că ții un melc în palmă înseamnă că devii dintr-o dată un om mai puternic, lupți pentru tine și pentru ceea ce vrei să faci în viață, iar cei din jur te vor vedea complet altfel, diferit, și se vor mira de tine.

melc in iarba

Dacă visezi un melc trecând prin grădina casei tale înseamnă că în realitate trebuie să ai mai multă grijă la cum te porți cu cei din jur, mai ales pentru că este posibil să îi faci și pe cei dragi să sufere, iar în cele din urmă și tu vei avea de pierdut.

În cazul în care visezi că un melc se urcă pe trunchiul unui copac înseamnă că te vei face bine repede după o boală, iar dacă visezi că un melc se urcă pe tine încet, pe la picioare, iar această scenă nu îți face plăcere, înseamnă că în realitate vei avea parte de aventuri amoroase cu persoane de sex opus, însă nu vor fi din cele mai frumoase. Aici e posibil să intervină dezmatul, imoralul, ceea ce nu îți va lăsa amintiri prea plăcute.

Melcul din vis mai avertizează și asupra faptului că trebuie să încerci să nu faci abuz de nimic, însă și faptul că te vei lăsa cuprins de o stare de indiscreție, vei vrea să știi tot ce te înconjoară și să nu-ți scape nimic. Este posibil să mai fie vorba și despre o mare prudență pe care trebuie să ți-o asumi în unele probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.