Interpretare vis in care apare un melc

0
534
Melc Sursa: ivanuska.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apare un melc. Atunci cand visezi un melc inseamna ca dai dovada de pasivitate, nu poti fi altfel decat indiferent, iar tocmai de aici se iveste si nulitatea sanselor tale de a fi fericit. In aceeasi ordine de idei, atunci cand visezi un melc inseamna ca te bazezi pe cei din jurul tau, dai dovada de o precautie aproape excesiva si simti ca totul evolueaza mult mai greu. Vei cunoaste oameni rai. Melcul din vis iti spune mai degraba ca daca esti insistent vei primi ceea ce vrei, deci trebuie sa perseverezi si sa lupti ca ai ceea ce iti doresti, iar in cele din urma te vei bucura de roadele muncii tale. Pe de alta parte daca visezi un melc cu casa in spate care merge incet inseamna ca vei avea parte de un drum mai lung, insa daca il visezi fara casa inseamna ca cei din jurul tau sunt oameni falsi, lipsiti de caracter, sunt in stare sa faca orice numai sa aiba ei de castigat cu riscul de a-ti crea tie probleme.

Melc Sursa: ivanuska.wordpress.com
Melc
Sursa: ivanuska.wordpress.com

Daca visezi un melc care tocmai s-a inchis in cochilia lui inseamna ca sefii de la locul de munca munca te considera o persoana foarte harnica, te apreciaza, te simpatizeaza si te vor rasplati pe masura. Daca visezi mai multi melci inseamna ca iti va lipsi foarte mult cheful de munca, dorinta de a face ceva, vei sta toata ziua fara sa faci nimic. Daca visezi un melc care iti scoate coarnele inseamna ca vei avea unele probleme la locul de munca, e posibil sa intampini greutati financiar iar daca visezi un melc care merge prin gradina inseamna ca esti un om schimbator, care nu se lasa modelat, este plin de surprize, insa e posibil ca tot in acest context sa apara o persoana in viata ta care se va lua constant de tine, nu iti va da pace, isi va manifesta posesivitatea fata de tine, daca visezi un melc care se urca pe un copac inseamna ca vei afla noutati care te bucura, ori vei purta o discutie cu cineva iar totul se va termina cu plans, poate de fericire, poate de resemnare. Daca visezi un melc care pur si simplu sta inseamna ca trebuie sa incerci sa fii mai temperat, sa nu iti mai bati capul cu toata lumea si sa iti vezi numi de ale tale, nu fa abuzuri.

In traditia populara romaneasca se mai spune ca daca visezi un melc care isi cara casa in spate inseamna ca si tu iti vei ridica in curand o casa sau iti vei construi una, insa astfel melcul din vis iti atrage si atentia asupra faptului ca trebuie sa incerci sa fii putin mai rabdator si sa nu te grabesti, deoarece in cele din urma tot vei primi ce-i al tau.

Se mai spune ca daca visezi u melc iesit din cochilia lui inseamna ca simti cum trece timpul prea incet, ai vrea sa grabesti lucrurile, sa faci totul mai repede, esti nerabdator, simti ca esti inactiv, vrei ca totul sa se intample deja, sa nu mai stai dupa altii si sa nu depinzi de nimeni. In acelasi timp acets vis mai poate simboliza si necesitatea unei sustineri de la cei din jur, mai ales pentru ca esti o persoana mai slaba de inger, tie teama sa actionezi, sa iei decizii, sa faci singur ceva, vrei sfaturi, sustinere si protectie.

In traditia egiptenilor se spune ca forma de spirala pe care o are cochilia reprezinta toate fazele prin care luna poate sa treaca, aducand deisgur in discutie si feminitatea, puterea de seductie si fantezia. Se mai spune ca atunci cand visezi un melc inseamna ca cei din jur rad de tine, se fericesc daca ai parte de esec, nu te sprijina si nici nu te compatimesc. In cazul in care visezi ca tii un melc in palma inseamna ca devii dintr-o data un om mai puternic, lupti pentru tine si pentru ceea ce vrei sa faci in viata si cei din jur te vor vedea complet altul, diferit si se vor uimi de tine.

Daca visezi un melc trecand prin gradina casei tale inseamna ca in realitate trebuie sa ai mai multa grija la cum te porti cu cei din jur, mai ales pentru ca e posibil sa ii faci si pe cei dragi sa sufere, iar in cele din urma si tu vei avea de pierdut. In cazul in care visezi ca un melc se urca pe trunchiul unui copac inseamna ca te vei face bine repede dupa o boala iar daca visezi ca un melc se urca pe tine incet, pe la picioare, iar aceasta scena nu iti face placere, inseamna ca in realitate vei avea parte de aventuri amoroase cu persoane de sex opus insa nu vor din cele mai frumoase, aici e posibil sa intervina dezmatul, imoralul ceea ce nu iti va lasa amintiri prea placute.

Melcul din vis mai avertizeaza si asupra faptului ca trebuie sa incerci sa nu faci abuz de nimic, insa si faptul ca te vei lasa cuprins de o stare de indiscretie, vei vrea sa stii tot ce te inconjoara si sa nu-ti scape nimic. E posibil sa mai fie vorba si despre o mare prudenta pe care trebuie sa ti-o asumi in unele probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here