Interpretare vis in care iti rupi dintii in mancare

0
651
Interpretare vis in care iti rupi dintii in manacare

Interpretarea viselor in care iti rupi dintii in manacare reprezinta in general dificultati in abordarea unor probleme, depinde ce fel de mancare apare in vis, alteori ar putea sa reflecte lipsa de pregatire pentru anumite evenimente su situatii.

Daca visezi ca iti rupi dintii in mancare atunci este posibil ca in realitate sa nu fi chiar pregatit(a) pentru niste probleme sau imprejurari, esti lipsit(a) de experienta pentru o treaba specifica, ai dificultati de exprimare, pierderi de memorie, pagube in afaceri sau in munca, lipsa de spor.

Visul in care iti rupi dintii in ceva legume ar putea sa semnifice un trai saracacios si neputinta ta, indiferent cat te straduiesti, de a te ridica din punct de vedere material, visul reflecta o perioada mai urata si lipsita in mod evident de reusite prea marete, certuri trecatoare sau uneori visul mai poate sa fie asimilat cu pierderi de prieteni.

Alteori cand visezi ca iti rupi dintii in mancare mai simbolizeaza pierderea puterilor, pierderea atentiei, lipsa de reactie, pierderea unor indemanari sau a unor indeletniciri, stricaciuni, greseli pe care le vei comite si nu o sa poti sa recuperezi daunele survenite in urma lor decat cu mare greutate.

Visul in care iti rupi dintii in ceva fructe ar putea sa semnifice placeri care iti vor dauna sanatatii sau statutului tau, distractii daunatoare, influente nepotrivite la un moment dat, nu o sa te bucuri prea mult de niste rezultate bune, proiecte abandonate din diverse cauze personale sau obiective, nu reusesti sa patrunzi cu mintea anumite mistere sau nu esti inca indeajuns de intelept(eapta) pentru a deslusi o enigma sau o problema.

Citește și:  Interpretare vis in care apar jumari

dinti rupti

Daca visezi ca iti rupi dintii in timp ce mananci fructe atunci se poate ca in curand sa ai probleme de sanatate, tristete provocata de o persoana draga, distractie nereusita, o invitatie la petrecere de care nu o sa te bucuri, o sa te insele iubitul sau iubita, necaz mare in casa, neglijenta in relatia amoroasa, cearta cu partenerul sau partenera.

Daca visezi ca iti rupi dintii in timp ce mananci paine atunci se poate ca in realitate sa te avanti prea tare intr-o relatie si sa ai de suferit, iti pui prea mare incredere in cineva, neplaceri materiale, roadele muncii tale nu iti vor produce bucuria pe are o astepti, o sa ai de pierdut daca iti neglijezi niste obligatii de serviciu sau daca nu iti respecti niste responsabilitati in afacerile tale personale.

Visul in care iti rupi dintii in timp ce mananci ceva gatit ar putea sa semnifice pegatiri inutile de calatorie, ceea ce planuiesti o sa dea gres, planuri date peste cap, planuri de munca stricate, invataturi gresite sau alterate, nu inveti ceea ce trebuie sau de la cine trebuie, erezii, ratacire.

Daca in vis mananci placinte si iti rupi dintii atunci trebuie sa ai mare grija la dusmani, persoane care nu te agreeaza deloc se vor intoarce brusc impotriva ta si te pot rani fara de veste, persoane dubioase care iti pot provoca rani sufletesti, o persoana falsa te va rani pe la spate, prieteni de-o viata care se pot schimba peste noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.