Interpretare vis în care apare un fluture

2
14074
Interpretare vis in care apare un fluture

Atunci când visezi un fluture care zboară înseamnă că dai dovadă de indiferență, te eschivezi în fața problemelor; însă în același timp poți fi și sociabil în unele situații, flirtezi, chiar dacă ești superficial în unele circumstanțe.

Atunci când visezi un fluture care stă așezat pe ceva anume înseamnă că în realitate simți nevoia să te stabilești în ceva clar, vrei să ai stabilitate în viață.

Dacă visezi un fluture mare și foarte frumos înseamnă că de fapt vei reuși să creezi o impresie foarte bună în fața celorlalți; iar în același timp poți să dai dovadă și de o capacitate de transformare destul de mare în momentele cruciale.

Atunci când visezi un fluture prins în plasă înseamnă că de fapt în realitate te temi să nu-ți pierzi libertatea.

fluture

Atunci când visezi un fluture care zboară înseamnă că ești un om căruia nu-i poate găsi locul în lume, nu ești deloc statornic, ești într-o continuă căutare și viața ta e posibil să ia o întorsătură negativă.

Atunci când visezi că te aperi de un fluture înseamnă că va veni o perioadă frumoasă în viața ta și totul se va modifica în bine.

Când visezi un fluture foarte colorat înseamnă că în realitate vei avea multă creativitate în viață, primești mulți stimuli, ești ingenios și apreciat pentru asta; iar dacă visezi un fluture care zboară în jurul unei lumini înseamnă că vei dobândi succes pentru scurt timp.

Un fluture mort în vis reprezintă faptul că te afli în primejdie; iar atunci când visezi că un fluture stă pe o floare frumoasă înseamnă că în realitate persoana care este iubitul/iubita ta nu este stabilă, nu este sigură pe sentimentele pe care ți le poartă. Majoritatea tradițiilor sunt de părere că fluturele din vis, mai ales dacă este frumos colorat, reprezintă foarte multă fericire și armonie, cât și iubire în cămin, o viață plină de realizări și mereu înțelegere.

Dacă visezi un fluture care zboară, se mai poate spune și că în realitate fugi de necazuri, nu vrei să dai piept cu realitatea, te ascunzi după deget și când dai de ceva greu, dai și bir cu fugiții; motiv pentru care mereu te plângi că nu realizezi nimic în viață, că nu ai nimic. Însă trebuie să știi că este numai vina ta și nu a destinului.

Astfel că fluturele din vis mai poate arăta și faptul că ești mult prea rece în fața problemelor, mereu indiferent, nu prezinți încredere nici măcar în relațiile pe care le leagă cu persoanele de sex opus; deși îți place să cochetezi, îți place să socializezi cu ele, însă nu ești în stare să leagă ceva frumos și de durată. Și culmea, chiar ai succes în acest stil la persoanele de sex opus.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un creion

Când visezi un fluture care se așează pe ceva înseamnă că și tu în realitate vrei să te stabilești la casa ta deoarece ți-a ajuns atâta haos și instabilitate, vrei să legi o relație frumoasă, care să și dureze.

Dacă visezi un fluture foarte mare și frumos înseamnă că ai reușit să impresionezi unii oameni, le-ai făcut o impresie bună despre tine, vrei chiar să te afirmi și mai mult, deoarece știi că meriți.

fluturi

În același timp, fluturele din vis mai înseamnă și că ești capabil să te modifici după circumstanțe și să faci față chiar și momentelor de răscruce din viața ta.

Dacă visezi un fluture captiv înseamnă că ți-e teamă în realitate că nu cumva tu să fii acela și să te lași prins în mrejele vreunei persoane.

Pe de altă parte, fluturele din vis mai arată și faptul că vrei să încerci să te cunoști mai bine și desigur, să te contempli și să te admiri singur, atunci când faci ceva bun. În cazul în care visezi un fluture, mai înseamnă și că schimbi foarte multe locuri de muncă, multe relații; nu vrei să faci compromisuri care să nu te lase să mai fii individualist.

Fluturele este un simbol al sexului feminin, de regulă, reprezentând și fericirea în cămin, pacea pe care o femeie așezată la casa ei o poate aduce; însă este și simbolul transformării, al metamorfozei din ceva mai puțin plăcut în ceva superb.

Ceea ce înseamnă că, dacă visezi că te transformi în fluture, înseamnă că vei lăsa în urmă toate aspectele negative ale caracterului tău și reușești să devii un om mai bun, mai darnic și mai binevoitor cu ceilalți.

Este interesant să observăm că un fluture nu este doar un simbol pozitiv. În unele culturi, poate semnifica și aspecte mai sombre, cum ar fi efemeritatea sau schimbările neașteptate în viață. Fiecare detaliu al visului, inclusiv contextul și starea emoțională, poate influența semnificația.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum diferă un fluture comun de unul colorat în interpretare, îți recomandăm să citești despre visul în care fluturi colorați se pun pe tine.

2 COMENTARII

  1. Eram intro cursa de motore cu nepotul meu, din-tro data se face ca ma opresc pe o strada si de-odata apare o invazie de fluturi frumosi magici colorati se aseaza pe mine cu un praf magic si parfumat , eu raman uimita si dau sa prind cativa sai pastrez, in pumnul me
    u aveam 5 fluturi colorati i pun in puculita mea de buzunar, nu iam omorat pe partea cealalta pusculita gentuta avea plasa, sì continuam cursa. Si ma trezesc din somn. C’è inseamna?

  2. Cand o sa corijati pagina? Nu putem citi semnificatia viselor deoarece in dreapta este prea avansata coloana cu alte sugestii de semnificatii ale viselor. Dv stiti ca putem citi in josul paginii un singur rand complet? Eu am mai aratat ca este aceasta disfunctie a sezarii in pagina, dar a trecut anul si cineva nu face reglajul respectiv. Pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.