Interpretare vis in care iti cresc coarne

0
1136
Interpretare vis in care iti cresc coarne

Interpretarea viselor in care iti cresc coarne insinueaza intr-un fel dorinta de putere pe care tanjesti sa o ai asupra unor situatii sau persoane, reflecta putere de gandire si de actiune.

Daca visezi ca iti cresc coarne atunci este un semn ca in realitate o sa ai posibilitatea si mijloacele sa te impui intr-o activitate, o sa dai dovada de autoritate.

Coarnele aparute in vis semnifica indaratnicie si furie in alte interpretari, sugereaza ideea de a abuza de cineva in cel mai grosolan mod cu putinta, este un semn ca in curand o sa jignesti pe cineva sau o sa ai un comportament arogant si nemilos.

In cazul in care visezi ca iti cresc coarne de taur atunci s-ar putea ca in realitate sa incepi sa pui la cale un plan laborios de activitate, dovedeste multa rabdare in punerea la punct a tuturor amanuntelor dintr-o actiune, inseamna ca o sa ai tenacitate si vointa puternica in a demonstra ceva fata de alte persoane.

Daca cumva ai de gand sa faci un plan de afacere atunci visul iti arata ca doar pregatindu-te cu meticulozitate vei avea sanse mari de reusita, o sa trebuiasca sa ai rabdare si sa nu te arunci aiurea in orice actiune financiara.

coarne pe craniu uman

In situatia in care visezi ca iti cresc coarne de cerb atunci s-ar putea ca in viata reala o sa fie un risc de a-ti pierde din imaginea construita cu atata truda ani de zile, se poate spune ca o sa treci printr-o situatie jenanta si ceilalti o sa se distreze de postura in care o sa te afli. Asemenea vis sugereaza faptul ca nu prea esti bagat(a) serios in seama, tot ceea ce o sa faci in viitorul apropiat are sanse mari de esec.

Citește și:  Interpretare vis în care se tot ard becurile din casă sau apartament

Daca visezi ca iti cresc coarne s-ar putea sa aiba legatura si cu valentele intelectuale, se spune ca asemenea vis denota o putere neobisnuita de a judeca si interpreta situatiile si realitatea inconjuratoare, s-ar putea ca in scurt timp sa ai o intelegere deosebita in ceea ce priveste o chestiune importanta ceea ce va impresiona pe cei din jurul tau.

Totodata, in unele circumstante asemenea vis sugereaza faptul ca ai sentimente agresive fata de cineva, o sa ai tentinta de a rani o persoana apropiata sau un coleg, un partener sau o cunostinta, se refera la agresivitatea pe care o sa o ai intr-o situatie viitoare. In aceasta ipostaza visul prevesteste certuri si animozitate, s-ar putea sa ai de suferit in urma actiunilor tale necugetate, visul acesta te avertizeaza ca ar fi mai bine sa iti ti in frau pornirile salbatice sa sa nu dai curs nici unei provocari.

Daca visezi ca iti cresc coarne mari si amenintatoare semnifica multa rautate si agresivitate, denota dorinte nestavilite si nesupunere, sugereaza faptul ca in realitate o sa ai de furca cu niste inamici de-ai tai si o sa iti doresti din toata inima sa rezolvi o data pentru totdeauna divergentele. Visul in aceasta postura simbolizeaza o hotarare pe care o vei lua in scurt timp si in urma careia o sa iti demarci foarte clar granitele spatiului vital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.