Interpretare vis in care apare o betie

0
11116
Interpretare vis in care apare o betie

Interpretarea viselor in care apare o betie. Daca in vis va apare o betie inseamna ca veti purta o disputa cu o persoana draga, posibil din cauza neajunsurilor iar atunci cand visati oameni beti inseamna ca veti fi dezamagit de cei care va inconjoara, posibil din cauza ca va mint sau va trateaza urat.

In acelasi timp, daca visati ca sunteti dumneavoastra beat, inseamna ca trebuie incercati sa va puneti capul la contribuitie si sa inlaturati orice obstacol ca sa va puteti apuca de treaba, deoarece sunteti pe cont propriu si nimeni nu va impinge de la spate. Betia din vis mai poate arata si faptul ca nu luati viata in serios, sunteti un vesnic copil, nu va tratati indatoririle asa cum ar trebui, faceti risipa.

Consultati si simbolul pentru „alcool”.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca betia din vis reprezinta o stare de bine, faptul ca treceti detasat prin viata, aveti o stare buna generala, nimic nu va intristeaza iar din acest motiv veti avea si noroc la bani, veti avea parte de fericire si de sanatate, deoarece omul fericit traieste mult si cu siguranta veti avea si oameni placuti alaturi.

betie

Putem spune ca betia reprezinta de cel mai multe ori o stare de exaltare sufleteasca mai ales atunci cand ea pare in vis, avand in vedere ca poate sa duce la mari revelatii la nivelul spiritului. Nu degeaba se spune din popor ca omul adevarat se cunoaste la betie, iar in acest sens ne putem referi la faptul ca oamenii beti sunt cei mai sinceri, ei spun mereu adevarul, indiferent daca ar durea sau nu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare vin

In cazul in care visati un betiv e posibil sa treceti printr-o astfelde stare sufleteasca si sa aruncati cu sinceritatea in stanga si in dreapata, fara sa va pese daca raniti pe cineva, pentru ca si asa v-ati cam saturat de vorbe goale. Astfel va umpleti de entuziasm si vorbiti lumii deschis, lasti la o parte toate inhibitiile si uitati de controlul de sine.

Totusi, betia are si o conotatie mi putin buna iar aceatsa ar fi cu siguranta faptul ca putem da in nebunie, chiar si in fervoarea visului, oricat de bine ne-am simti. Totusi asa cum am precizat si in cadrul altor vise, conteaza foarte mult cum va simtiti si ce stare va creeaza visul cu pricina. In momentul in cate visam ca avem o stare mai putin euforica de la betie inseamna ca se produc anumite modificari in constiinta noastra, e posibil sa incepem sa avem iluzii false, e posibil sa ne dezinhibam.

Se mai spune ca atunci cand nu avem probleme cu alcoolul in viata de zi cu zi e posibil ca visul in care apare o betie sau aparem beti sa releve un caracter frumos, care tine de amor, de mister, de descatusare a eu-ului din noi, insa daca avem probleme cu alcoolul in viata de zi cu zi, insemana ca otul merge in extrema cealalta, betia fiind astfel o angoasa, o stare de anxietatea, de panica, refulare si vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.