Interpretare vis in care faci scufundari

0
5294
Interpretare vis in care faci scufundari

Interpretarea viselor in care faci scufundari se refera la stari de armonie in viata ta, indiferent de domeniul in care lucrezi sau, vorbind de aspectul sentimental, indiferent de starea relatiei tale.

Visul in care te scufunzi intr-o apa limpede semnifica eliberarea de toate problemele tale, ilustreaza o stare de calm si bucurie, arata ca o sa traversezi o perioada linistita din toate punctele de vedere. Mai semnifica si eliberarea de sentimente apasatoare care iti tulbura existenta.

Apa privita in vis ca un simbol al purificarii, in viata reala transmite mesajul ca in scurt timp o sa te reasezi pe noi pozitii in gandire, o sa iti recunosti anumite greseli din trecut si te vei reimpaca sigur cu anumite persoane.

Daca visezi ca te scufunzi in apa marii si apa este destul de agitata atunci se poate ca in viata reala existenta sa iti fie tulburata de evenimente care te pun intr-o postura putin jenanta. Nu este exclus ca sa ai diferente de opinie cu cineva apropiat dar in cele din urma toate se vor rezolva de la sine.

Cu cat te cufunzi mai adanc in apa cu atat in realitate te vei apropia mai tare de esenta unor evenimente sau lucruri. Simbolizeaza dorinta ta de a cauta raspunsuri profunde, vrei cu tot dinadinsul sa ajungi la miezul lucrurilor.

A visa ca te scufunzi in apa unui lac presupune ca in viata reala ai sperante mari privitoare la lucruri sau proiecte specifice. Lacul in vis simbolizeaza un cadru mai restrans decat apa marii sau a oceanului asadar si in realitate simbolizeaza un obiectiv de proportii mai mici sau o activitate desfasurata intr-un spatiu mai mic.

Citește și:  Interpretare vis in care inoti in mare si apare un rechin

faci scufundari

Daca visezi ca faci o scufundare in apa tulbure este un semn de boala si de griji sau, in egala masura, poate sugera faptul ca iti faci probleme din cauza unor afectiuni sau boli. In unele situatii mai semnifica si probleme financiare.

A te scufunda in apa in vis are legatura si cu scaparea din situatii nepotrivite sau imprejurari care te pun intr-o lumina nepotrivita, exista posibilitatea ca sa nimeresti intr-un anturaj ciudat fara voia ta si sa fi subiect de discutie pe un ton nepotrivit care te va face sa te eschivezi cu greu.

Daca esti indragostit(a) visul in care faci scufundari este un semn de dragoste fierbinte si de durata, in cazul in care nu ai inca o relatie stabila atunci s-ar putea ca in scurta vreme sa te indragostesti de cineva.

A visa ca te scufunzi intr-o apa intunecata poate sa insemne ca in realitate o sa te retragi o perioada pentru a medita sau pentru a-ti clarifica niste probleme personale. Se poate ca sa ai nevoie de asa ceva in cazul in care treci sau ai trecut printr-o perioada tulbure in care ti-ai consumat multa energie si nervi.

Daca esti casatorit(a) si visezi ca te scufunzi intr-o apa adanca ar putea sa fie un semn ca in realitate simti nevoia de a te deconecta de la traiul familial macar pentru putin timp. Nu este niciun pericol de despartire, doar ca ai dori sa respiri usurat cateva clipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.