Interpretare vis in care apar medicamente

1
448
Medicamente Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar medicamente. Atunci cand visezi medicamente inseamna ca simti nevoie de stimulente, vrei sa ajuti ceva sau pe cineva anume din jurul rau ori chiar din interiorul tau. In cazul in care visezi ca iei medicamente, visul mai poate fi interpretat si in alte moduri si anume faptul ca in viata reala vrei sa te minti singur, simti nevoia sa auzi unele lucruri care nu sunt tocmai adevarate, din simplul motiv ca ai o mare frica sa actionezi nu stii sa iei initiative, poate chiar te temi sa te implici sentimental. Meicamentele reprezinta si un sprijin pe care urmeaza sa il primesti din partea unei persoane apropiate tie iar in cazul in care visezi ca iei medicamente se spune ca nu vei mai avea probleme cu bolile, te vei simti excelent in curand.

Medicamente Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com
Medicamente
Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

Atunci cand visezi ca administrezi medicamente pe cale orala inseamna ca te vei intrista din cauza discutiilor aprinse cu persoana iubita iar daca visezi ca iti achizitionezi medicamente inseamna ca arunci banii pe lucruri din care nu crezi ca vei avea vreun castig insa iti place sa risti. Daca visezi ca esti dependent de medicamente inseamna ca te asteapta primejdie iar daca visezi ca iei multe inseamna ca vrei sa crezi cu tarie in visurile tale, ai planuri marete si teluri inalte, insa ar trebui sa te temperezi si sa fii putin mai realist deoarece nu tot ce zboara se mananca. Daca visezi ca iei medicamente care se beau, deci o licoare, sirop, inseamna ca esti un om dezinhibat, vorbesti deschis cu cei din jur, esti sociabil.

In cazul in care viezi ca tu esti cel care vinde medicamente inseamna ca vei avea mai multi bani in curand si nu vei mai duce lipsa de nimic. Atunci cand visezi ca vinzi narcotice, medicamente halucinogene, inseamna ca faci multe fapte urate si e posibil sa fii implicat in chestiuni murdare care iti vor face probleme cu legea. Medicamentele din vis, chiar daca ele se refera si la sanatate, de multe ori pot sa fie oa avetrizare pentru minciunile pe care cei din jur ti le spun, poate ca ai probleme si singur le ascunzi, incerci sa le acoperi, sa nu mai vada nimeni, musamalizezi durerile trupesti sau sufletesti, insa daca visezi ca urmezi un tratament cu medicamente inseamna ca vei avea parte de bine in curand, toate problemele iti trec.

Pe de alta parte insa, medicamentele din vis mai pot arata si faptul ca esti un om care se iluzioneaza singur, vrei sa te pacalesti in zadar ca este bine, ca traiesti intr-o anume lume insa din pacate nimic din ceea ce crezi tu nu este real, iar in acest cntext se mai poate vorbi si despre fuga de responsabilitati, vrei sa ascunzi dupa deget numai ca sa nu fii tras la raspundere si sa nu fii luat in seama, de multe ori apelezi la minciuni ca sa nu suporti pedepsele pentru faptele tale, insa esti usor de ranit, ai evoie de suport psihic, ti-e frica sa nu fii marginalizat, ai frustrari, depresii majore uneori. In acest context se mai poate vorbi desigur si despre solutionarea pe moment a unei probleme, musamalizarea ei, insa cu recidive pe viitor.

1 COMENTARIU

  1. am visat ca eram obligata oarecum sa iau pastile care erau halucinogene iar eu incercam sa le ascund numai sa nu le iau tocmai pentru ca luasem o data fiind obligata. sunt foarte tulburata,eram speriata de faptul ca nu puteam detine controlul asupra mea,pastilele aveau un efect halucinogen care pur si simplu ma distrugea.foarte straniu e faptul ca eram undeva intr o locatie ,nu stiu ce faceam acolo,cred ca munceam,aveam un calculator in fata mea…era o sala mare unde eram mai multi,toata lumea lua pastile si ma urmareau sa iau si eu. eram cuprinsa de frica pentru ca nu mai stiam cum sa fac sa ascund acele pastile sa nu le iau ,dar nici sa ma dau de gol sa vada ei, eram presata de situatie.eram foarte debusolata din cauza la tot ce se intampla. ce poate insemna asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here