Interpretare vis in care injuri si lovesti persoane

0
5930
Interpretare vis in care injuri si lovesti persoane

Interpretarea visului in care injuri si lovesti persoane nu pare asa simpla cum pare la prima vedere insa nici nu prevesteste evenimente pozitive. Faptul ca injuri anumite persoane sau o persoana anume in vis prevesteste un necaz, o suparare mare. Nu va avea neaparat legatura cu persoana pe care o visezi ci mult mai probabil cu un aspect pe care persoana visata il detine.

Poate in legatura cu o functie, poate in legatura cu o vorba sau un eveniment la care persoana respectiva face referire sau aduce aminte. De regula, atunci cand visezi ca injuri pe cineva in vis este un semn ca urmeaza niste necazuri. Daca persoana respectiva este cunoscuta, ori chiar face parte din familia sau cercul tau de prieteni, se prea poate sa te intalnesti cu ea si sa aveti niste dispute pe o anumita tema.

Daca lucrurile merg chiar mai departe si lovesti persoana in cauza, de exemplu in spate, atunci este posibil sa fi fortat sa platesti niste datorii, daca lovesti cu un bat poate simboliza ravnirea pozitiei avute de persoana in cauza. Insemna ca esti invidios pe pozitia cuiva in societate, pe autoritatea ori bunastarea cuiva.

Mai ales daca te visezi lovind fata cuiva este posibil sa ai regrete puternice, o sa ai remuscari fata de cineva. Astfel de vis mai pune accentul si pe comportamentul celui (celei) care viseaza asa ceva, este chemarea la auto-control, la introspectie si la regulile elementare de comportament. Subconstientul fiecaruia rabufneste in timpul somnului trimitand mesaje codificate care anunta, ori de cate ori este nevoie, ca trebuie sa aiba loc un autoreglaj.

bataie

Poate sa fie de natura organica, biologica, poate sa fie de natura materiala si chiar comportamentala asa cum este cazul in speta. De regula in astfel de vis te incearca sentimente contradictorii, de cele mai multe ori resentimente si ura fata de persoanele pe care le lovesti sau carora le vorbesti agresiv.

Citește și:  Interpretare vis in care iti visezi iubita insarcinata

Tocmai de aceea se spune ca cel care viseaza astfel de scenariu are mintea plina de ganduri si tendinte contradictorii. Nu este un vis bun, reprezinta mai degraba agresiunea acumulata si inabusita in viata reala. Pot sa fie tensiuni acumulate in familie si tinute in frau o lunga perioada de timp, pot sa existe tensiuni de natura sexuala care la fel, tinute ascunse si nematerializate sa explodeze in timpul somnului sub forma de vis plin de agresivitate si sentimente negative.

Mai este asociat acest tip de vis si cu blestemele. In momentul in care ai un asemenea comportament in vis se spune ca blestemi pe cineva in gand. Daca visezi ca lovesti cu pietre pe cineva e un semn de vorbe urate si pierderi din partea dusmanilor, daca lovesti cu picioarele pe cineva poate insemna ca vei avea remuscari din cauza comportamentului tau fata de un  inamic, daca lovesti cu pumnii pe cineva este semn de rasplata pentru niste fapte pe care le-ai facut in trecut.

Mai poate sa semnifice si niste vesti de undeva insa nesemnificative ca si importanta. Ideea generala care se desprinde din acest vis este ca nu este voie sa iti dai drumul iesirilor nervoase pentru ca vei avea chiar tu de suferit de pe urma lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.