Interpretare vis în care apare o grădină / grădiniță

0
7630
Interpretare vis in care apare o gradina gradinita

Atunci când visezi o grădină, indiferent că este plină de flori sau cu legume, înseamnă că vei reuși să-ți îndeplinești scopurile numai dacă ai suficientă perseverență și răbdare; trebuie să încerci să depui efort pentru a atinge nivelul de confort dorit.

Grădina părăginită din vis reprezintă faptul că vei trece printr-o perioadă plină de apatie, vei fi lăsător și nu vei avea chef de nimic, motiv din cauza căruia vei pierde foarte multe; vei abandona multe planuri, ceea ce te va duce și la pierzanie.

Atunci când visezi o grădină foarte frumos decorată, înseamnă că poți să-ți pui speranțele în tot ceea ce faci, deoarece vei reuși; totul se caracterizează prin împlinirea idealului cel mai mare, motivat și de starea de bine și de optimism.

gradina

Grădina frumoasă din vis poate arăta și faptul că vei avea parte de multă iubire, de încredere din partea celor din jur și nimic nu-ți va umbri fericirea.

Atunci când visezi o grădiniță, înseamnă că treci printr-o perioadă de schimbare foarte mare a existenței tale, care te va modifica în totalitate; nu vei mai avea nici o mică parte din ceea ce erai. Grădinița este simbolul trecerii de la copilărie, de la lumea fanteziei, către lumea realității.

Pe de altă parte, însă, grădinița din vis mai simbolizează și faptul că nu ai încheiat unele relații, ai multe resentimente față de ceea ce s-a întâmplat în trecut, poate chiar din cauza faptului că te simți singur, ori pentru că tocmai te-ai despărțit de persoana iubită.

Citește și:  Interpretare vis în care apare arsiță

Atunci când visezi o grădiniță, aceasta mai poate reprezenta și faptul că trebuie să lași latura infantilă să se exprime, deoarece nu este niciodată rău să te mai porți și copilărește; trebuie să încerci să guști mai mult din minunile vieții și să nu mai fii atât de serios, să trăiești într-un stil mai puțin anost.

În cazul în care visezi copii la grădiniță, înseamnă că vei avea o căsnicie frumoasă, plină de iubire.

gradina

Atunci când visezi că mergi din nou la grădiniță, înseamnă că este posibil să întâmpini dificultăți în unele situații noi care apar în viața de zi cu zi și, în plus, se poate să ai mai multă nevoie de conciliere și ajutor; să nu te descurci în anumite situații în care, până la un moment dat, erai obișnuit să fii.

Grădinile au fost prezente în mitologia și simbolismul diferitelor culturi, de la Edenul biblic până la grădinile zen japoneze. În vis, o grădină poate prefigura o varietate de trăiri și stări emoționale, variind de la fericire și liniște la neliniște și incertitudine.

În unele cazuri, visul poate sugera un sentiment de abundență sau chiar semnifică o perioadă de recoltă iminentă în viața ta.

Acest lucru este cu atât mai evident dacă ai visat și despre o recoltă specifică. În acest sens, te invităm să consulți și articolul nostru despre interpretarea viselor legate de recoltă din grădină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.