Interpretare vis în care apar kiwi

0
1113
Interpretare vis in care apar kiwi

Atunci când visezi un kiwi înseamnă că vei avea parte de foarte multă sănătate, poate chiar nu duci lipsă de nimic, toate lucrurile îți merg bine și ai multă energie, ești plin de viață și de optimism.

Pe de altă parte acest fruct exotic poate să simbolizeze și faptul că ești o persoană mai stranie, care nu se regăsește în lumea celorlalți, însă acel straniu trebuie înțeles ca și un mister aparte, asemenea parfumului special pe care fructul îl are, ai o aură aparte și atragi prin farmecul tău pe care îl dezlanțui involuntar.

Kiwi însă este și o pasăre de mărimea unei găini, care are ciocul lung și ascuțit și cel mai important aspect este acela că kiwi-ul este o pasăre de noapte și se hrănește cu insecte și larve.

fructe kiwi

De aici putem să observăm faptul că persoanele care visează adesea un kiwi, fie au un mod de viață anormal, își duc traiul contrar normelor și convențiilor sociale, nu se lasă nici văzuți și nici nu acceptă vreo apropiere sufletească.

Citește și:  Interpretare vis în care apare hrană

Faptul că se hrănește cu larve poate să arate și o gândire minuțioasă a individului care visează pasărea, mereu dă dovadă de excentricitate în gândire și poate să devină în cele din urmă un inadaptat.

De asemenea, dacă în visul tău kiwi apare în cantități mari, asta ar putea indica abundență și prosperitate în viitorul apropiat. Pe de altă parte, dacă fructul este stricat sau neplăcut la gust, ar putea fi un semn că trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății tale sau că te confrunți cu o problemă pe care o ignori în viața de zi cu zi.

Pentru o perspectivă mai profundă asupra interpretării viselor în care consumi kiwi, vizitați articolul nostru dedicat pe această temă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.