Interpretare vis in care ti se strica aparatele electronice si electrocasnice din casa

0
1127
Bucatarie cu elecrocasnice, Foto: houzz.com

Interpretarea viselor in care ti se strica aparatele electronice si electrocasnice din casa reflecta probleme emotionale si de comporament in relatia intima sau in casnicie, ilustreaza cateodata si probleme in afacerile personale sau relatiile cu neamurile mai indepartate.

Daca visezi ca ti se strica aparatura electronica din casa este posibil sa apara fluctuatii in relatia amoroasa sau este un risc de dezechilibru emotional cauzat de raporturile amoroase pe care le-ai avut in ultimul timp ori le vei avea in curand.

Daca ti se strica un aparat electronic s-ar putea ca in realitate sa ai o cadere nervoasa din pricina cuiva apropiat, probabil cineva nu isi va tine cuvantul fata de tine sau nu va respecta anumite reguli stabilite anterior.

Bucatarie cu elecrocasnice, Foto: houzz.com
Bucatarie cu elecrocasnice, Foto: houzz.com

De asemenea, daca visezi acest gen de scena s-ar putea ca sa scapi controlul intr-o situatie delicata de natura emotionala in familie, eventual o sa ai discutii cu neamurile in cazul in care o sa vina vorba de niste bani.

Visul ilustreaza o lipsa de activitate, o lipsa de energie pe care o sa o dovedesti in perioada urmatoare, probabil esti extenuat(a) in urma unor divergente mai mult sau mai putin importante din familie ori din afara cadrului familial.

Totodata visul in care se strica aparatura electronica reflecta lipsa unor solutii sau idei potrivite la situatii de criza, inseamna ca nu vei reusi sa gasesti rezolvarea la o problema familiala importanta ce va aparea in curand.

Visul in care se trica aparatele electrocasnice se refera la situatii in care o sa ti se reproseze ceva in legatura cu munca  sau profesia ta, poate ca o sa fie nevoie sa te justifici in legatura cu anumite lucruri pe care le-ai facut mai demult.

Citește și:  Interpretare vis in care fugi de un vulcan care erupe

Faptul ca ti se strica masina de spalat in vis reflecta posibile tensiuni de la locul de munca avand la baza unele neimpliniri, s-ar putea sa ai discutii cu sefii despre unele indatoriri neonorate la timp.

In general visul reflecta probleme cu imaginea ta avuta in cadrul profesional, statutul tau in munca sau renumele pe care il vei avea datorita activitatii profesionale.

Daca visezi ca se strica masina de cusut atunci este un semn ca in viata reala o sa apara niste probleme cauzate de aspecte mai vechi ce tin de relatiile cu alte persoane. Se poate intampla ca sa ti se aduca aminte de catre cineva anumite evenimente din trecut in care nu au fost lamurite anumite lucruri.

S-ar putea ca in realitate sa te reintalnesti cu cineva pentru a definitiva o problema veche care nu a putut fi lamurita la vremea ei.

Daca visezi ca ti se strica aragazul sau masina de gatit atunci ar putea sa se iveasca in realitate neintelegeri cu partenerii de afaceri sau cu alte persoane ce iti influenteaza indirect munca.

Poate ca o sa ai niste minusuri in plan financiar, exista si sansa ca familia ta sa treaca printr-o perioada mai grea si acest lucru sa te impinga la anumite gesturi necontrolate. Visul ilustreaza o stare tensionata cu colegii sau cu rudele apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.