Interpretare vis in care mananci kiwi

0
845
Interpretare vis in care mananci kiwi

Interpretarea viselor in care mananci kiwi se refera la situatii in care trebuie sa depui efort sustinut pentru a atinge un obiectiv sau in general reflecta castiguri obtinute cu munca si sacrificiu.

Daca visezi ca mananci kiwi inseamna ca in realitate o sa trebuiasca sa muncesti foarte mult pana sa iti vezi realizate anumite proiecte personale, implica sacrificii multe si timp pierdut.

Cateodata s-ar putea sa muncesti in gol fara sa se vada deloc rezultatele insa, in cele din urma o se se implineasca.

Daca visezi ca mananci un fruct kiwi frumos si mare atunci in realitate inseamna incununarea de succes a unei actiuni, simbolizeaza faptul ca o sa reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect mai amplu pe care l-ai inceput cu mult timp in urma.

In alte interpretari asemenea vis simbolizeaza situatiile aparente, reflecta forme care ascund un fond, se poate ca in realitate sa dai peste o situatie care te va dezorienta putin, o sa crezi ceva despre o persoana sau despre un lucru si in realitate inseamna cu totul altceva.

Privit din acest unghi, visul in care mananci kiwi are semnificatii multiple si foarte complexe insa interpretarea se poate rezuma la o situatie specifica in care o sa intelegi cu adevarat ca nimic nu este ceea ce pare.

Daca in realitate esti pregatit(a) sa accepti o propunere sau o invitatie, sau astepti sa se intample un eveniment important in viata ta atunci asemenea vis te anunta ca nu ste cazul sa iti pui toate sperantele in ceea ce vezi sau auzi, o sa trebuiasca sa ai mare atentie la ce ti se propune sau ce invitatii primesti.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi lalele

fructe kiwi

Visul reflecta faptul ca aparentele pot fi inselatoare si deciziile tale de asemenea daca te iei dupa primele impresii.

Daca in viata reala cineva tot trage de tine si incearca sa te convinga sa faci ceva atunci s-ar putea ca in realitate sa doreasca exact opusul.
Totodata, daca in realitate o sa ai de-a face cu cineva care nu iti inspira prea mare incredere atunci s-ar putea ca sa se iveasca in curand ocazia de a vedea ca persoana respectiva este foarte onesta si cu educatie morala destul de solida.

In afaceri se poate intampla la fel, este bine ca in perioada urmatoare sa nu te iei dupa aparente oricat de atragatoare ar fi ci mai bine stai si analizeaza cu cumpatare orice amanunt referitor la investitiile pe care o sa le faci.

Daca visezi ca mananci un fruct kiwi s-ar putea ca in viata reala sa ai ocazia in scurt timp sa te lamuresti cu adevarat in privinta unor prieteni sau a neamurilor tale.

Visul in aceasta ipostaza reflecta dezvelirea aspectelor ascunse ale cuiva sau ale situatiilor prin care o sa treci.

Daca visezi asa ceva este posibil sa iti descoperi calitati ascunse in care nu credea nimeni, cu atat mai putin tu, o sa surprinzi pe cei din jur cu o atitudine neobisnuita si poate chiar socanta.

Visul in care mananci kiwi semnifica in alte situatii posibilitatea de a ajunge la un acord real cu cineva sau la un echilibru mental de care ai atata nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.