Interpretare vis in care faci intoxicatie alimentara

0
590
Interpretare vis in care faci intoxicatie alimentara

Interpretarea viselor in care faci intoxicatie alimentara reflecta faptul ca iti vei pierde controlul asupra unor situatii sau placerile prea mari pe care le ai iti vor aduce probleme.

Daca visezi ca faci toxiinfectie alimentara atunci in realitate se poate spune ca visezi cu prea mare ardoare la ceva, iti doresti prea mult sa gusti din placeri. Mancarea simbolizeaza nevoiele stringente pentru o functionare sanatoasa atat fizica cat si mentala, placerile, dorintele, iar faptul ca faci toxiinfectie semnifica abuzarea de mancare sau abuzarea de dorintele si situatiile placute, o sa incerci sa profiti cat mai mult de o imprejurare care te pune in avantaj, o sa ai tendinta sa te destrabalezi.

Mancarea in vis reprezinta o sumedenie de lucruri, o intreaga varietate de sentimente sau stari, fiind intoxicat cu alimente sugereaza faptul ca iti dauneaza un surplus de dragoste, sau iti dauneaza prea multe cheltuieli pe care o sa le faci fara cap.

Daca visezi ca faci toxiinfectie alimentara dupa ce mananci ciuperci semnifica o stare destul de deprimanta pe care o sa o ai din cauza ca iti doresti extrem de mult sa faci bani cu nesabuinta, placerea banilor o sa iti aduca neplaceri in casa sau viata personala, in relatiile apropiate pe care le ai.

Pentru o persoana feminina poate sa simbolizeze caderea in placeri dubioase, aventuri fara rost, relatii usoare care nu o sa duca nicaieri.

Visul in care faci toxiinfectie alimentara dupa ce mananci carne gatita, sau tocanita de carne, atunci s-ar putea ca in realitate sa nu te simti satisfacut(a) deloc de prietenii tai, nu iti mai face bine nici iesirea in oras cu ei, nu o sa te mai simti in largul tau in preajma lor, uneori mai inseamna si boala, exagerarea de orice fel, se mai poate sugera si ideea ca in functie de animalul de la care provine carnea o sa ai apucaturi similare animalului respectiv, literar vorbind.

Citește și:  Interpretare vis în care te îneci cu apă sau cu mâncare

probleme de stomac

Daca in vis mananci mancare de cartofi si faci toxiinfectie ar putea sa anunte gasirea unui nou loc de munca in care nu o sa te simti asa cum te asteptai, ceva nu o sa se potriveasca cu asteptarile tale.

Daca visezi ca faci toxiinfectie alimentara dupa ce mananci portocale de exemplu, atunci in realitate o sa incepi sa te destrabalezi si o sa uiti mare parte din obligatiile pe care le ai sau lucrurile pe care le-ai programat sa le indeplinesti.

Daca faci toxiinfectie alimentara dupa ce mananci cirese atunci s-ar putea sa te insele partenerul(a), exista sanse mari ca sa ai si tu tentatii fata de o alta persoana ceea ce ar putea dauna foarte mult relatiei actuale.

Visul in care mananci prajituri si faci toxiinfectie poate sa reflecte in viata reala ca o sa alegi persoana nepotrivita pentru a primi mangaiere sau o sa iti gasesti un confident necredincos, o sa iti pui increderea in cineva si o sa ramai dezamagit(a).

Visul in care mananci peste si faci toxiinfectie alimentara ar putea sa aiba legatura cu sistemul tau de credinte pe care ai vrea sa il inlocuiesti, sau sa il transformi in altceva, daca este vorba de o transformare spirituala atunci visul atrage atentia ca s-ar putea sa te afli pe calea gresita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.