Interpretare vis în care apare un mal

0
1850
Interpretare vis in care apare un mal

Malul din vis poate simboliza un element de context care combină apa, deci planul emoțional, cu pământul, deci elementul material, astfel încât se atrage atenția asupra elementului care iese cel mai mult la iveală în vis și în funcție de cel pe care se pune accentul se traduce și visul.

Astfel avem: dacă visezi că stai pe mal de mare, de lac sau de orice fel de tip de apă, înseamnă că prioritar este elementul pământ, motiv pentru care visul se traduce în siguranță incertă, în situații care pot să fie în orice moment distruse, în lucruri ce pot să cunoască întorsuri grave sau turnuri de situații cel puțin bizare.

În același timp acest vis mai prezintă și o viață emoțională care depinde foarte mult de starea materială de zi cu zi, de neîncredere, arată și teama față de sentimente.

Atunci când visați că mergeți înspre mal dinspre apă înseamnă că prioritar va fi aici elementul apă, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de armonie, de liniște sufletească, doriți o pauză sau chiar un concediu, aveți o perioadă plină de confuzii, mai ales pe plan emoțional, emotivitatea vă este foarte sporită, însă aceasta este pe cale să se încheie, aveți parte de stres, de teama față de asumarea responsabilităților, vă este parcă frică de ziua de mâine și căutați o rezolvare rapidă și simplă.

mal

Atunci când visați situații care au loc de-a lungul malului în paralel cu apa acestea reprezintă echilibru între pământ și apă, deci căutarea armoniei, poate chiar căutarea unui răspuns, nevoie mare de calmare, nevoie de reculegere, direcții nesigure, însă stabile.

Citește și:  Interpretare vis în care apar stele

Atunci când visați un mal rupt ori lucruri ori persoane care cad de pe un mal înseamnă că sunteți atenționat asupra elementului pământ, ceea ce înseamnă că puteți avea parte de situații stresante, de emoții, poate chiar de lacrimi, de situații instabile, periculoase, având și o stare materială mai precară ce poate lua ființă din mâhnirile pe care le aveți.

Atunci când visați că aveți o locuință la mal de apă înseamnă că aveți o armonie bună între emoții și ceea ce înseamnă material, treceți printr-o perioadă bună a vieții, veți avea situații satisfăcătoare, nu duceți griji economice, aveți foarte mare încredere în viitor și sunteți optimist.

Pentru o înțelegere mai profundă a simbolurilor asociate cu malurile în vise, explorarea relației dintre mal și apă poate fi extrem de revelatoare. În timp ce malul ne oferă teren ferm pe care să stăm, apa adiacentă poate simboliza emoțiile noastre, adesea schimbătoare și imprevizibile.

O comparație între starea malului din vis și sentimentele tale actuale te poate ajuta să descifrezi mesajele subtile pe care ți le transmite subconștientul. Pentru a afla mai multe despre acest joc simbolic între mal și apă, poți citi despre interpretarea viselor cu plaje, alt loc de întâlnire între uscat și mare, accesând interpretarea viselor cu plaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.