Interpretare vis în care apare o nălucă

0
969
Interpretare vis in care apare o naluca

Atunci când visezi o naluca, aceasta fiind echivalentul fantomei, este semn de bine. De regulă, fantoma din vis reprezintă și faptul că va trebui să încerci să te impui în fața unor persoane care încearcă să profite de tine, dar dacă visezi naluca unei persoane pe care o cunoști înseamnă că în realitate e posibil să contactezi o boală, însă vei scăpa repede de ea.

Fantoma reprezintă și bunăstare, fericire, deci dacă visezi o naluca nu trebuie să-ți faci griji.

Pe de altă parte, atunci când visezi o naluca albă înseamnă că vei avea sănătate, însă vei avea parte de dezamăgiri din partea unui prieten.

Dacă visezi o naluca fugind de tine înseamnă că vei avea parte de noroc în afaceri și în dragoste, iar atunci când visezi unul dintre părinți ca și o naluca înseamnă că trebuie să te ferești de un pericol.

naluca

În aceeași ordine de idei, o naluca în negru simbolizează trădare multă, mai ales din partea unei persoane în care aveai foarte mare încredere, iar dacă visezi mai multe fantome înseamnă că vei avea parte de disperare în viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cal

O naluca moartă, care zace în vis, înseamnă că vei avea o viață lungă, o viață fericită, iar dacă o vezi că se plimbă înseamnă că vei avea griji financiare.

Dacă visezi că vorbești cu o naluca înseamnă că vei avea de urmat un sfat bun pentru a nu da curs unei deziluzii, visul fiind și prevestitorul consolării pe care o vei primi în cazul în care vei avea un necaz.

Pe de altă parte, interacțiunea cu o nălucă în vis ar putea simboliza o confruntare cu iluziile sau auto-înșelarea noastră. Poate semnifica nevoia de a privi dincolo de suprafață și de a găsi claritate într-o situație sau în relațiile noastre. Acest nivel de introspecție poate fi catalizatorul pentru o creștere spirituală sau emoțională semnificativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.