Zodia Sagetator

0
496
Zodia Sagetator

Zodia Sagetator este o zodie de semn masculin, pozitiva, ce are ca element definitoriu focul, calitatea sa de baza este flexibilitatea continua fiind un semn mutabil. Pentru zodia Sagetator planetele defileaza astfel: planeta guvernatoare este Jupiter, planeta carierei profesionale cat si a dragostei este Mercur, cea a castigurilor financiare este Saturn, planeta sanatatii si a muncii este caldurosul Venus, planeta casei si a familiei este fermecatorul Neptun, planeta spiritualitatii este neutrul Pluton, iar planeta calatoriilor, a studiilor si a religiei este Jupiter.

Zodia Sagetator este o zodie ce radiaza in albastru si bleumarin, piatra sa caracteristica este turcoazul, iar metalulsaucaracteristic este cositorul. Ziua cea mai favorabila pentru zodia Berbec este cea mai scurta zi din saptamana, si anume ziua de joi, iar principalele sale calitati sunt reprezentate de onestitate, corectitudine fata de semeni, generozitate cu cei din jur constant, viziunea in viitor, asupra propriilor fapte cat si asupra actiunilor altora.

sagetator zodia

Cea mai puternica dorinta a Sagetatorului este sa poata sa-si largeasca orizontul, iar printre defectele acestei zodii se numara optimismul exagerat in situatii de criza, generozitate pe banii altora cand poate dispune de ei.

Plan de compatibilitati cu alte zodii:

Cu zodiile Berbec si Leu, Sagetatorul are o compatibilitate generala foarte buna, iar cu zodiile Gemeni, Fecioara si Pesti are o compatibilitate general redusa. Pe plan profesional, Sagetatorul se intelege cel mai bine cu zodia linistita Fecioara, pe plan emotional, compatibilitatea cu zodia Pesti este cea mai favorizata, pe plan finanaciar zodia Capricorn este sustinatorul Sagetatorului, pentru casatorie si / sau parteneriate compatibilitatea foarte buna este cu Gemeni, pentru creatie, Sagetatorul se potriveste cu zodia Leu si, finalmente, pe plan spiritual compatibilitatea cea mai buna este cu zodiile Leu si Scorpion.

Caracteristici generale ale personalitatii

Nativul din zodia Sagetator este prietenos, un amic deosebit la nevoie, pasionat, isi respecta prioritatile, este extrem de tolerant, ii place libertatea si aventura alaturi de cei dragi. Poate fi extravagant si necioplit, mai ales atunci cand are o situatie financiara buna. Nativul Sagetator isi conduce existenta dupa diverse idealuri, pana cand se ia decizia de a se retrage intr-o pozitie sociala sigura, care-i va infrumuseta viitorul.

E gentil, deschis la discutii fata de cei din jur, optimist, chiar si atunci cand „tara arde”. Poate fi, insa, si extrem de arogant, mai ales daca-l ranesti. Nu se va razbuna, dar pe moment e capabil sa spuna vorbe grele. Succesele nativului Sagetator se datoreaza unei bune intuitii, dar si disponibilitatii de actiune si mobilitatii, este capabil sa faca modificari de aploare in viata sa daca locul de munca i-o va cere sau daca partenerul de viata decide. Este un bun sustinator al ideilor celorlalti, de aici si spiritul altruist, e capabil de sacrifcii.

Citește și:  Cum a aparut astrologia?

Talentul sau organizatoric este din cale afara de remarcabil, ii place sa faca ordine in spatiul sau de existenta, da dovada de perfectiune in unele cazuri. E neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea, pentru Sagetator mai bine vii cu un adevar usturator decat cu o minciuna agresiva. Nativul Sagetator e un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, miscarea in aer liber fiind una dintre principalele sale satisfactii; este marinimos fata de sine si fata de ceilalti, se rasfata daca el considera ca merita.

Soarele prost aspectat indica sentimente divergente si un amor propriu exagerat si foarte usor de ranit, desi un personaj foarte puternic aparent, Sagetatorul este usor de influentat, trasaturi care duc la toane, la exagerare sau la autoamagire, poate cadea foarte usor intr-o depresie daca cineva este suficient de neatent cat sa i-o provoace cu lucruri banale.

Nativul Sagetator mai inclina spre dorinte trecatoare, adesea extravagante, folosire nechibzuită a bunurilor materiale sau banesti, fanfaronada si consideratii pur teoretice asupra unor probleme. In sanatate nativul Sagetator este pus in corespondenta cu soldurile, pulpele, astfel încât nativul acestei zodii este predispus la paralizii ale membrelor, accidente sportive, sciatica.

Ascendentul in zodia Sagetator

sagetator

La nativul cu ascendent in Sagetator, dorinta de a-si proba in orice clipa din viata fortele atat fizice, cat si psihice este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu ascendent in Sagetator are deplina incredere in fortele sale, este stapanit de entuziasm, gata sa se devoteze unei idei, unei cauze mari si deosebit de energic, capabil sa ii miste in sensul dorit pe cei din jur. In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul înainte, fara sa stea prea mult pe ganduri, il poate împiedica uneori sa isi fructifice la maximum calitatile.

Pentru nativul cu ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, atat in activitatea profesionala, cat si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant. Nativul cu ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci când ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.