Numarul destinului

0
253
Numarul destinului

Numarul destinului reprezinta un element important al numerologiei, stiinta inrudita cu astrologia. Cunoasterea numarului destinului si interpretarea corecta a acestuia poate spune foarte multe lucruri despre o persoana, despre personalitatea si temperamentul acesteia, precum si despre evolutia sa pe fagasul vietii. Ce este numerologia? Dupa cum am mentionat si anterior, numerologia este stiinta care se ocupa cu studiul numerelor in context astrologic, fiind considerata chiar o stiinta oculta.

Numerologia are o istorie cat se poate de interesanta si a evoluat impreuna cu matematica pentru ca, in prezent, sa fie asociata paranormalului. Cum va ajuta numerologia? La fel ca si astrologia, numerologia ofera o noua interepretare anumitor evenimente care se petrec in viata unei anumite persoane. In momentul nasterii unei persoane, planetele au o anumita pozitie si implicit o anumita influenta asupra persoanei respective, insa astrologia este stiinta care se ocupa de acest aspect.

Cum ramane insa cu data nasterii? Data nasterii influenteaza si ea intr-o foarte mare masura personalitatea si destinul unui individ. Numarul destinului poate dezvalui elemente importante ale personalitatii unui individ precum si obstcolele peste care va trebui sa treaca de-a lungul vietii. Se spune ca numarul destinului, alaturi de toate celelalte elemente ale astrologiei, ne ajuta sa interpretam cu adevarat corect evenimentele care ne marcheaza viata.

Numerele ascund uneori adevarate secrete si pentru a va descoperi numarul destinului fie puteti accesa site-urile de astrologie specializate care va vor oferi si o interpretare plauzibila, fie il calculati. Numarul destinului reprezinta suma redusa a datei de nastere a unui individ, fiind necesare atat numele complet al individului, cat si data de nastere a acestuia. Daca va intrebati cum puteti transforma literele in cifre, mai jos aveti un tabel care va va ajuta sa calculat numarul destinului dumneavoastra.

In momentul calculelor, numerele vor fi reduse pana in momentul in care se va obtine unul dintre cele 11 numere fundamentale ale destinului: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22. Scurta interpretarea a numerelor destinului.

Numarul destinului 1

Numarul destinului 1

•Persoanele care au numarul destinului 1 sunt persoane cu un puternic spirit de initiativa, sunt independente, individualiste si au o energie debordanta.

Numarul destinului 2

Numarul destinului 2

Persoanele al caror numar al destinului este 2 se pot adapta cu usurinta diferitelor situatii, sunt foarte prietenoase si sociabile, mereu amabile cu cei din jur. Uneori aceste persoane pot lasa impresia ca sunt cu adevarat timide si mult prea credule.

Citește și:  Parfum pentru zodia Gemeni

Numarul destinului 3

Numarul destinului 3

Numarul 3 este considerat numarul perfectiunii. Persoanele care au numarul destinului 3 sunt energice, joviale, inteligente, increzatoare in fortele proprii. Au o personalitate complexa si pot ocupa fara indoiala functii de conducere dar si oratorice avand in vedere ca se pot exprima cu o foarte mare usurinta. Tot acest numar va caracteriza persoanele cu un simt artistic foarte dezvoltat.

Numarul destinului 4

numarul destinului 4

• Persoanele al caror numar al destinului este 4 dau mereu dovada de seriozitate, responsabilitate, fiind mereu rationale si cu picioarele pe pamant. Vor reusi sa isi atinga scopurile deoarece sunt perseverente, ordonate si nu se lasa cu usurinte invinse.

Numarul destinului 5

Numarul destinului 5

Numarul 5 este numarul perfectiunii umane, dar si numarul casniciei, Persoanele al caror numar al destinuui este 5 au o minte ascutita, sunt mereu dornice sa invete lucruri noi. Mai mult decat atat, sunt energice si mereu in cautarea aventurilor, iubind calatoriile si senzatiile extreme.

Numarul destinului 6

Numarul destinului 6

Numarul 6, conform numerologiei, este numarul echilibrului si al armoniei. Persoanele aflate sub acest numar al destinului sunt romantice, oferind intotdeauna dragoste celor din jur. Sunt mereu in cautarea echilibrului, sunt idealiste si sunt mereu emotive.

Numarul destinului 7

Numarul destinului 7

Numarul 7 este un numar al spiritualitatii. Persoanele ale caror numar al destinului este 7 sunt visatoare, introvertite, uneori chiar frustrate. Gandesc foarte mult si analizeaza fiecare situatie.

Numarul destinului 8

Numarul destinului 8

Numarul 8 este un numar al fortelor materiale de aceea persoanele care au numarul 8 ca numar al destinului sunt mereu in cautarea afirmarii sociale si financiare. Mai mult decat atat, aceste persoane sunt ambitioase, au abilitati de conducere si organizare, insa uneori pot fi incapatanate, mandre si impulsive.

Numarul destinului 9

Numarul destinului 9

• Persoanele al caror numar al destinului este 9 sunt intotdeauna altruiste si generoase, nobile si intotdeauna active si foarte energice. In unele situatii ele pot fi considerate cu adevarat nonconformiste si cu un spirit revolutionar.

Numarul destinului 11

Numarul destinului 11

Numarul 11 caracterizeaza persoanele cu foarte multe idealuri, increzatoare in fortele proprii si exigente cu persoanele din jur.

Numarul destinului 22

Numarul destinului 22

Numarul 22 este caracteristic persoanelor responsabile, calme si intotdeauna cu capul pe umeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.