Interpretare vis in care apare secara

0
595
Interpretare vis in care apare secara

Interpretarea viselor in care apare secaraIn cazul in care visezi ca mananci boabe de secara inseamna ca vei avea parte de mult succes, vei avea parte de fericire, mai ales in problemele legate de iubire, cu persoanele de sex opus.

In cazul in care visezi ca mananci babe de secara inseamna ca destinul iti va fi favorabil si pe planul afacerilor, fiind posibil; un castig nu foarte mare dar destul de convenabil.

Secara din vis prevesteste si o serie de modificari in viata, care aduc cu sine numai bine si reusite. Se mai spune ca secara prevesteste si multi copii in familie care vin odata cu fericire de proportii iar daca visezi gramezi intregi de secara inseamna ca cineva iti aduce noutati care te bucura si saciiplini cu secara din vis reprezinta faptul ca veia vea parte de musafiri care vin incarcati cu surprize si cu cadouri.

Daca visezi secara in snopi inseamna ca vei avea multi pasi in fata dusmanilor si ii vei invinge iar daca visezi secara pe care o legi in snopi inseamna ca vei avea neintelegeri cu ci dragi. Secara de pe camp reprezinta de cele mai multe ori viata senina sau zile calme, iar daca visezi ca o seceri inseamna ca vei avea un destin favorabil si numai succes, in cazul in care o tai insa, visul prevesteste o serie de necazuri, chiar daca in alte traditii aceasta varianta este exact contrarie, ea aducand succes si numai realizari.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carnat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.