Vibratia numarului 7 in numerologie

0
603
Vibratia numarului 7 in numerologie

Nativii nascuti sub semnul vibratiei numarului 7 sunt firi pe cat de introvertite, pe atat de fermecatoare. Poate ca misterul lor face parte din programul planetei care ii guverneaza si anume Saturn, aceasta fiind considerata, rece, desprinsa din alta galaxie, unica in splendoarea ei avand insa si multe influente nefaste. Insa toate trasaturile acestea cu alura negativa vin mai mult din cauza faptului ca nativii, desi sunt prietenosi, foarte greu isi arata sentimentele, nu doar ca se considera ei speciali dar la urma urmei si stilul original pe care il au ii face sa fie oarecum dati la o parte sau mai bine spus neintelesi si priviti ca niste ciudatenii. Mentionand insa caracteristicile acestor nativi nu putem sa nu ne raportam la cei nascuti sub zodia Scorpion, guvernati de acelasi Saturn.

Insa numarul 7 mai are si o semnificatie aparte si anume aceea de spiritualitate si gradarea pragurilor ce trebuiesc pasite pentru desavarsirea lor spirituala. Chiar daca acestia tind de multe ori sa isi faca un confort material foarte apreciabil, de fapt nu se vor vedea impliniti pana cand nu au pace in suflet. Referitor la numarul 7 insa trebuie mentionat si faptul ca, conform religiei hinduse, omul trebuie sa parcurga 7 etape existentiale pentru a se implini si desigur nativii nascuti sub vibratia acestui numar nu vor uita in nici un caz de menirea lor.

Chiar daca cei mai multi sunt de parere ca acesti nativi sunt firi introvertite, ei sunt de fapt ca si o carte deschisa. Daca sunt fericiti intr-o zi, acea zi le va fi perfecta, plina de realizari si succes, iar daca nu au chef de nimic sau sunt depresivi, atunci cu siguranta vor putea trece ziua cu pricina drept una neagra, in propriul calendar. Sfatul nostru este sa incerce sa isi tempereze sentimentele si sa nu se afunde in religie, misticism si tot ceea ce tine de societatile secrete deoarece ei vor fi foarte usor de pierdut de pe acest taram, desigur in favoarea unei lumi fanteziste.

Citește și:  Ascendent in Berbec

Un punct forte al acestor nativi este acela ca sunt perseverenti, motiv pentru care vor reusi mereu ceea ce si-au propus mai ales atunci cand vine vorba despre cariera sau relatii sentimentale. Ei nu se lasa pana nu sunt multumiti indiferent peste ce sau cine ar trebui sa calce. Daca au parte de dusmani, nu vor lupta pe fata, isi vor tine ascunse sentimentele, fara insa sa apeleze la viclenie ci pur si simplu actionand pe modul silentios. Nimeni nu stie ce e in capul lor, nimeni nu stie ce urmeaza sa fac, mai ales pentru ca isi tin foarte bine in frau trairile.

Acesta este insa unul dintre principalele motive pentru care sunt adesea singuri, fara prieteni, sau urati de multa lume. Insa si faptul ca le place sa traiasca in singurate, in propriul spatiu, unde nimeni nu ii deranjeaza, nimeni nu le cere socoteala, si isi pot pune planurile in aplicare exact asa cum trebuie. De apreciat este la acesti nativi ca niciodata nu stagneaza, ei chiar vor sa urmeze cele 7 etape existentiale in viata, mizand pe faptul ca daca au trecut una, trebuie sa faca planul de bataie pentru urmatoarea si asa mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.