Interpretare vis in care vezi multe broaste sarind in fata ta

0
4757
Interpretare vis in care vezi multe broaste sarind in fata ta

Interpretarea viselor in care vezi multe broaste sarind in fata ta se refera in multe cazuri la sanse noi de afirmare sau la vesti pozitive.

Daca visezi ca mergi pe un drum si vezi niste broaste sarind prin fata ta atunci este un semn ca in realitate o sa apara schimbari neasteptate in planurile tale de calatorie sau de afaceri, o sa ai ocazia de a cunoaste persoane noi si interesante care iti vor aduce un plus de castig in anumite imprejurari viitoare.

Visul in care vezi broaste sarind semnifica vorbe multe pe care le spune lumea despre tine, este un semn ca o sa auzi in curand pe cineva laudandu-te intr-un anturaj mai restrans sau povestind anumite faze in care ai fost eroul principal.

Daca visezi ca niste broaste mici si verzi sar prin fata ta atunci este bine sa te pregatesti de drum deoarece s-ar putea sa te anunte de la serviciu ca mergi intr-o delegatie. Visul prevesteste drumuri scurte si multe cu posibilitati de castiguri sau alte foloase.

Daca visezi multe broaste sarindu-ti prin fata in realitate s-ar putea sa te avanseze pe un alt post la locul de munca sau sa avansezi cu afacerea proprie. In cazul in care ai o afacere si stagnezi visul este un semn ca in viitorul apropiat o sa iti deschizi o alta piata de desfacere sau o sa gasesti o alta modalitate pentru a-ti creste veniturile.

broasca in fata ta

Totodata, asemenea vis te anunta ca o sa primesti vesti foarte bune in ceea ce priveste o pozitie sociala, s-ar putea sa iti imbunatatesti imaginea in fata celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis in care iti intemeiezi o familie si ai si copii

Daca visezi ca niste broaste iti sar prin fata este posibil ca anumite persoane sa incerce sa te opreasca din actiunile tale, s-ar putea ca cineva sa nu fie de acord cu modalitatea in care vrei sa te remarci, poate ofensezi pe cineva si o sa ai mici piedici si incurcaturi. In alte interpretari se spune ca visul in care iti apar broaste ilustreaza momente destul de neplacute pe care o sa le ai in compania cuiva, in aceasta ordine de idei visul ar putea anunta discutii pe teme banesti sau de alta natura si neintelegeri avute cu diverse personaje cu care esti in contact.

De asemenea, aceasta scena simbolizeaza si vorbe neplacute sau barfe pe care altii le spun la adresa ta, semnifica viitoare certuri cu cei din anturajul tau sau cu persoanele alaturi de care lucrezi la serviciu.

In alta instanta, visul in care niste broaste iti sar prin fata poate sa sugereze faptul ca persoane rauvoitoare planuiesc ceva impotriva ta, poti sa te astepti la unele mici rautati sau in cazul in care doresti anumite impliniri in plan profesional exista posibilitatea ca cineva sa iti dea peste cap toate planurile, o sa dai peste persoane potrivnice care aparent fara nici un motiv intemeiat o sa iti puna obstacole in calea avansarii sau remarcarii intr-un domeniu de activitate.

Visul in care niste broaste iti sar prin fata poate sa ilustreze in alt context si neintelegeri cu neamurile apropiate, neintelegeri pe baza unor averi sau cuvinte urate spuse la un moment dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.