Interpretare vis în care te lupți cu autoritățile

0
623
Interpretare vis in care te lupti cu autoritatile

Interpretarea viselor în care te lupți cu autoritățile exprimă uneori greutatea de a te alinia la un standard de gândire sau de acțiune, reflectă refuzul de a accepta un status-quo.

Visul în care te lupți cu autoritățile poate fi interpretat ca un simbol al luptei interioare împotriva controlului și al limitărilor impuse. Acest tip de vis poate reflecta sentimentele tale de frustrare sau de opresiune în fața regulilor și a restricțiilor din viața reală. De asemenea, poate simboliza un conflict între dorințele tale personale și normele sociale sau profesionale.

Pe de altă parte, acest vis poate reprezenta și o luptă internă cu propria autoritate sau cu partea ta care impune reguli și limitări. Lupta cu autoritățile în vis poate fi o manifestare a dorinței tale de a-ți asuma mai mult control asupra propriei vieți sau de a te elibera de constrângerile autoimpuse. Acest vis te invită să explorezi modul în care te raportezi la autoritate și la control, atât în relațiile externe cât și în cele interne.

Dacă visezi că te lupți cu autoritățile înseamnă că vei avea un câștig de cauză într-o confruntare care poate avea la bază un temei legal sau chiar să fie implicate niște instituții.

Poate să ilustreze în realitate chiar o confruntare legală între tine și cineva din cauza unor acte sau pe baza de acte.

Visul în care te lupți cu autoritățile denotă un punct de vedere foarte solid pe care o să ți-l aperi cu strășnicie într-o situație mai deosebită. O să înfrunți părerea generală a celorlalți pentru a-ți impune propria viziune și nu doar schematic, ci cu argumente foarte puternice.

Dacă visezi că te lupți cu autoritățile din altă țară, atunci se poate ca în curând să-ți îmbunătățești tacticile și strategiile. O să înveți lucruri noi care te vor ajuta foarte mult să înțelegi sisteme de gândire sau viziuni care ți-au fost necunoscute până acum.

lupta contra jandarmilor

În aceeași situație se mai poate întâmpla să ai probleme cu actele în eventualitatea unei călătorii mai îndepărtate într-o altă țară.

Citește și:  Interpretare vis în care se urcă scarabei pe tine

Dacă visezi că te lupți cu autoritățile poate să anunțe o victorie pe care o să o ai într-o cauză de familie în privința unei moșteniri, sau dacă în realitate lupți pentru niște drepturi cu statul atunci visul anunță că urmează o confruntare legală în care ai toate șansele de a ieși învingător(oare).

Visul în care te lupți în zadar cu autoritățile și ești înfrânt(a) poate să exprime în realitate chiar o înfrângere într-o situație de confruntare cu o instituție anume, reflectă lipsa de argumente legale într-o dispută, arată neputința de a te impune logic în fața cuiva. Dacă visezi că te lupți cu poliția atunci s-ar putea ca în scurt timp să nu recunoști faptul că ai comis o greșeală, poate chiar conștientizezi că ai făcut sau ești pe cale să faci o eroare însă nu vrei să schimbi nimic din cursul evenimentelor, te complaci într-un compromis.

Dacă visezi că te lupți cu administrația este posibil ca în realitate să ai probleme la serviciu din cauza diferitelor opinii exprimate de tine și de colegi sau șefi, reflectă imposibilitatea de a ajunge la un punct comun în ceea ce privește punerea în aplicare a unui plan de afaceri.

În același timp mai poate să însemne și viziuni diferite sau ceartă cu o persoană mai în vârstă care este foarte retrăgătoare, o să ai de-a face cu o persoană încăpățânată în fața căreia o să ai mari dificultăți de a te impune.

Visul în care te lupți cu administrația financiară poate să anunțe reglementarea unor conflicte în legătură cu banii, o să îți rezolvi unele probleme financiare sau o să câștigi în curând o mai mare libertate de acțiune în ceea ce faci, poate să fie vorba de o afacere sau altceva.

Dacă visezi că te lupți cu sistemul juridic atunci este posibil ca în viața reală să nu ai puterea să decizi într-o dilemă ce te privește, nu ai curajul sau capacitatea de a lua o hotărâre fermă într-o chestiune personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.