Interpretare vis in care te lupti cu autoritatile

0
620
Interpretare vis in care te lupti cu autoritatile

Interpretarea viselor in care te lupti cu autoritatile exprima uneori greutatea de a te alinia la un standard de gandire sau de actiune, reflecta refuzul de a accepta un status-quo.

Daca visezi ca te lupti cu autoritatile inseamna ca vei avea un castig de cauza intr-o confruntare ce poate avea la baza un temei legal sau chiar sa fie implicate niste institutii.

Poate sa ilustreze in realitate chiar o confruntare legala intre tine si cineva din cauza unor acte sau pe baza de acte.

Visul in care te lupti cu autoritatile denota un punct de vedere foarte solid pe care o sa ti-l aperi cu strasnicie intr-o situatie mai deosebita, o sa infrunti parerea generala a celorlati pentru a-ti impune propria viziune si nu doar schematic ci cu argumente foarte puternice.

Daca visezi ca te lupti cu autoritatile din alta tara atunci se poate ca in curand sa iti imbunatatesti tacticile si strategiile, o sa inveti lucruri noi care te vor ajuta foarte mult sa intelegi sisteme de gandire sau viziuni care ti-au fost necunoscute pana acum.

In aceeasi situatie se mai poate intampla ca sa ai probleme cu actele in eventualitatea unei calatorii mai indepartate intr-o alta tara.

lupta contra jandarmilor

Daca visezi ca te lupti cu autoritatile poate sa anunte o victorie pe care o sa o ai intr-o cauza de familie in privinta unei mosteniri, sau daca in realitate lupti pentru niste drepturi cu statul atunci visul anunta ca urmeaza o confruntare legala in care ai toate sansele de a iesi invingator(oare).

Visul in care te lupti in zadar cu autoritatile si esti infrant(a) poate sa exprime in realitate chiar o infrangere intr-o situatie de confruntare cu o institutie anume, reflecta lipsa de argumente legale intr-o disputa, arata neputinta de a te impune logic in fata cuiva.
Daca visezi ca te lupti cu politia atunci s-ar putea ca in scurt timp sa nu recunosti faptul ca ai comis o greseala, poate chiar constientizezi ca ai facut sau esti pe cale sa faci o eroare insa nu vrei sa schimbi nimic din cursul evenimentelor, te complaci intr-un compromis.

Citește și:  Interpretare vis in care faci gesturi romantice iubitei tale

Daca visezi ca te lupti cu administratia este posibil ca in realitate sa ai probleme la serviciu din cauza diferitelor opinii exprimate de tine si de colegi sau sefi, reflecta imposibilitatea de a ajunge la un punct comun in ceea ce priveste punerea in aplicare a unui plan de afaceri.

In acelasi timp mai poate sa semnifice si viziuni diferite sau cearta cu o peroana mai in varsta care este foarte retractabila, o sa ai de-a face cu o persoana incapatanata in fata careia o sa ai mari dificultati de a te impune.

Visul in care te lupti cu administratia financiara poate sa anunte reglementarea unor conflicte in legatura cu banii, o sa iti rezolvi unele probleme financiare sau o sa castigi in curand o mai mare libertate de actiune in ceea ce faci, poate sa fie vorba de o afacere sau altceva.

Daca visezi ca te lupti cu sistemul juridic atunci este posibil ca in viata reala sa nu ai puterea sa decizi intr-o dilema ce te priveste, nu ai curajul sau capacitatea de a lua o hotarrare ferma intr-o chestiune personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.