Interpretare vis in care mananci mere

0
16529
Interpretare vis in care mananci mere

Interpretarea viselor in care mananci mere ilustreaza in mare parte mici impliniri si satisfactii materiale, se spune ca a visa asa ceva reprezinta incununarea unor actiuni cu succes.

Daca visezi ca mananci mere este un semn ca in realitate o sa ai niste impliniri in activitatea profesionala sau la locul de munca, s-ar putea ca in curand sa ai parte de o promovare sau niste laude din partea celorlalti.

mar in copac

A manca mere in vis simbolizeaza liniste in casa sau multumire pentru ce ai realizat pana acuma.

De asemenea, visul reflecta in buna parte faptul ca ai relatii stabile si care te multumesc.

Daca visezi ca merele pe care le mananci sunt rosii atunci s-ar putea ca in realitate sa ai dorinte si asteptari foarte mari din partea cuiva de sex opus, se poate ca anumite dorinte sa iti fie impartasite iar altele nu.

In multe situatii merele reflecta o dorinta nestavilita de a cunoaste lucruri ascunse, o sa descoperi in curand aspecte de care nu erai constient(a) inainte, se poate sa afli mai multe secrete care te vor incita foarte mult si care iti vor schimba parerea despre anumite persoane sau lucruri.

Daca in vis merele sunt mari atunci este posibil ca sa ai ispite mari in curand, nu o sa poti rezista unor invitatii sau unor tentatii materiale sau sexuale.

Daca esti o persoana singura atunci visul te anunta ca este posibil sa pici in plasa cuiva si sa te indragostesti fulgerator, se mai poate intampla sa nu te poti abtine de la unele placeri trecatoare care o sa te usureze de ceva bani.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in inchisoare sau la scoala de corectie

Daca visezi ca mananci mere verzi atunci s-ar putea ca in viata reala sa te grabesti prea tare pentru a atinge un tel la care visezi de mult. In aceasta ipostaza este foarte posibil sa te pregatesti pentru o calatorie care inca nu este sigur ca va avea loc, se poate sa se amane in ultima clipa.

Visul reflecta faptul ca ai asteptari mari de la o relatie sentimentala sau astepti cu nerabdare sa se ajunga la un anumit nivel intr-o afacere sau in alt proiect personal sau comun.

mar verde

Asemenea vis are conotatii destul de largi insa per ansamblu merele verzi pe care le mananci in vis ar putea sugera ideea ca nu este momentul potrivit pentru o activitate sau pentru orice alta implinire, este nevoie sa mai astepti putin. Visul semnifica faptul ca toate trebuie sa se intample la vremea lor, in ordinea lor fireasca si nu este bine sa se intervina artificial.

La fel si in speta aceasta, daca visezi ca mananci mere verzi inseamna un stadiu preparatoriu in care este bine sa te pregatesti deocamdata pentru niste lucruri ce vor avea loc in viitor. Este ca un fel de introducere intr-o atmosfera a unui eveniment viitor.

Daca visezi ca mananci mere stricate sau putrede este un semn ca in viata reala nu o sa te multumesti cu anumite rezultate pe care o sa le ai, reflecta griji si frustrari pentru activitati care o sa te dezamageasca in buna parte. In acelasi timp este un semn ca o sa ai un comportament nepotrivit cu o ocazie anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.